Screening v 1. trimestru u Apolináře, pomůžete?

adletka
25. bře 2015

Ahoj holky. Pomůžete mi? Jsem nějaká zmatená.
Dneska jsem se objednávala na screening v 1.trim. k Apolináři. Je to tak, že musím ke svý gyn. pro žádanku, pak musím k Apolináři pro žádanku na krev (prý přízemí), na krev na Karlák (na to mám týden – a nevím, kde to je) . A pak v termínu, kdy mě objednali na utz přímo k Apolináři, taky do toho přízemí? Paní to na mě dost vychrlila do telefonu a až po zavěšení jsem si uvědomila, že to nějak nepobírám  navíc mě štve, že to bude časově náročný a nevím, jak se mi to podaří ututlat v práci  Jdete teď taky někdo na toto vyšetření a jak jste to pobraly vy? Děkuji za pomoc.

mamkamarketa
25. bře 2015

Utz je v prizemi. Krev se dela v poliklinice na karlove namesti (kachlikarna)

ada22
25. bře 2015

Presne krev je v bile kachlikove budově na karlaku. Tam je to rychle. Ja byla nějak kolem 10tt. A pak kolem toho 12 tt je to v te cihlove budově to je skoro u Ip. Myslím že ulice apolinarska. Tam už je to tak na hodku.

zuzik22
25. bře 2015

Ahoj . Já byla u Apolináře loni. Probíhalo to následovně. Můj lékař my vystavil žádanku pro odběr krve na Karláku a napsal zprávu, kde žádal o screening. Objednala jsem na UTZ u Apolináře. Tam mi sdělili v jakém týdnu si mám dojít na krev. Byla jsem na odběru okolo poledne a nikdo tam nebyl- byla jsem do 5 min. venku a poté jsem šla v určený termín na UTZ k Apolináři ( tam jsem už čekala asi hodinu) Mají toho hodně...

jamia
25. bře 2015

@adletka Nebyla jsem v Apolináři na screeningu, ale rodila jsem tam, tak snad aspoň trošku pomůžu. Žádanku na krev před porodem jsem obdržela v poradně - druhé patro. To si radši ještě zavolej, kam pro tu žádanku jít. Krev na Karláku se bere tady v tom kachlíkovém baráku - https://www.google.cz/maps/@50.076496,14.42096,...

A UTZ u Apolináře je za vrátnicí vlevo kolem monitorů, pak doprava u lůžkové gynekologie a pak už tam jsou myslím směrovky nebo se doptáš.

odettaela
Odpověď byla odstraněná
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru