Čeští animátoři
Dobrý den,
už letos jsme poprvé vycestovali s Čedokem (českou CK) a tak nějak jsem očekávala, že když na dané nabídce hotelu zmiňuje animátory, že tím myslí české. V hotelu byli pouze místní a holky se zas tak dobře nedomluvily. Ne že by jsme je nějak vyžadovali, ale když měli mít sportovní den, tak se chtěly účastnit.
Kdy a kde teda čeští animátoři fungují, to si je musím ověřovat individuálně pro každou nabídku/hotel?
Ano,pokud chcete animaci ceskou od cedoku,musi to tam byt primo uvedeno. Ono tech hotelu moc neni. My takto jezdime,kde je detsky klub Cedok. Pri vyberu dejte do kriterii detsky klub Cedok a vyjedou vam hotely,ktere to maji. Za nas super,protoze deti opravdu vsemu rozumi a ty cinnosti nejsou jen o malovani nebo taneckach takze tam je porozumneni fakt fajn.
Ubytování s animátory jsme měli doslova párkrát v životě, to poslední byli cizinci a přišlo mi fajn, že se dítě setkává s jinou řečí, má snahu komunikovat jinak a uvědomuje si, jak důležité je učit se cizí jazyk a zažívá radost z pár nových naučených slov. Vím, že na to ses neptala, spíš jsem chtěla podat jiný úhel pohledu. Že mi to přijde jako obohacení a dobrá motivace do budoucna.

@lisque Ano, je to uváděno u každé nabídky hotelu. Většinou někde na konci nabídky. Dělají to všechny české cestovní kanceláře. Když je uváděná pouze animace, tak nebývá v češtině. Musí být uvedeno že tam mají dětský český klub.