icon

Během k hubnutí

jeziskova
29. črc 2016

Ahoj děvčata , třetí týden se snažím pravidelně 3 -4 x týdně běhat cca 6 - 10 km. Je naděje že třeba po měsíci to už bude znát nejen na váze,ale i cm? Chytlo mě to,ale jakmile se nebude nic dít s mým tělem,určitě to zase vzdám. Zatím pociťuji jen to,že vydržím déle běžet než jít (indiánský běh). Děkuji za jakékoliv informace. A běhu zdar !!!! 🙂 🙂

hejsa
29. črc 2016

Ahoj,Ježíšková,mám zkušenosti s během...běhám průběžně už dlouho-co se týče hubnutí,to u mě efekt nemělo,ale jezdím na kole hodně-přes týden až stovky km=tady ten efekt je velice výrazný,postava se zpevní,tuky/změřit/mizí...Nedělám to pro hubnutí,ale sport miluju,jezdím s partou/.Chce to taky změnit jídelníček a stravovací návyky. 😵

veraga
29. črc 2016

@jeziskova Udržuj tep v pásmu pro spalování tuků. Rozumně jez a váha půjde dolů. 😉

patrusa
29. črc 2016

@jeziskova ahoj, diky behu hsem za poslednich 6 mesicu zhubla 9kg. Jidelnicek moc neresim, takze ua vse muze beh. Obleceni mensi o 2-3 velikosti 🙂. Vydrz, projevi se to!

patrusa
29. črc 2016

@jeziskova urcite nebeham ba tepovku, zajima me cas. Chystam se na svuj druhy pulmaraton a chci byt prisre rychlejsi 🙂. Jinak beham vetsiniu vecer, kdyz jdiu deti spat a po behu jim velmi malo, spis, abych nesla spat hladova.

kytickaaa
9. srp 2016

Ahojky, teď sem pár měsíců po porodu, ale před těhotenstvím sem běhala několik let a postava se krásně formuje a i sem něco shodila, ale už sem byla na nízké váze víš. Fajn by bylo k tomu zapojit cvičení typu: TRX, fitko, Jillian a jiné... Ihned po porodu sem začala o5 běhat, ale kvůli zdravotním problémům sem musela přestat. Teď neběhám asi cca měsíc a půl a určitě se co nejdříve do toho znovu pustím... Jak dlouho teď běháš?

jajina.c
9. srp 2016

Ahoj holky, já běhám již rok, 3* týdně 7-10 km, jak kdy. U mě to efekt žádný nemá, nekecám, nemám ani kg dole. Jediné co je vidět, že mám silnější lýtka a stehna ze spodu jsou tvrdá, ale jinak opravdu nic. Zatím to vzdávat nebudu, je to totiž skvělý relax. Mohu potvrdit, že na kole jsem zhubla a zpevnila se vždy. Přeji hodně štěstí v hubnutí.

kytickaaa
9. srp 2016

@jajina.c a nezměnila se ti postava? Myslím jestli se nevytvarovala...

hejsa
10. srp 2016

@jajina.c Kámoška měla ten samý výsledek...potom při běhu zapojovala břišní svaly/pomáhají držet páteř/ ,hýžďové svaly a zpevnila celkově postavu.Při jízdě na kole narostou trochu svaly v lýtkách,zpevní se stehna /tím zmenší-méně tuku/,je třeba zapojovat i hýžďové svaly a to jak na kole,tak i při běhu.Je potřeba se na to zaměřit,jinak běh je o nohách a záda můžou i trpět otřesy-nášlapy...naučte se správně běhat /dýchání,svalstvo/! Ideální na začátek je indiánský běh,vždycky je třeba mít dobré boty! Prostě na začátek zkušeného běžce nebo i kouče.

jajina.c
11. srp 2016

@kytickaaa Bohužel nezměnila. Běháme cca 7 km za hodinu. A botky mám kvalitní 3500,- Salamon. Již 2 měsíce doma večer posiluji, ale zatím také nic,. Beru Letrox-nefukční šť. žláza, doktoři tvrdí, že to na mou váhu nemá vliv, ale z vlastní zkušenosti vím, že má 🙂

jajina.c
11. srp 2016

@hejsa děkuji. Boty mám Salamony za 3500,-, ani nevím, že je mám na noze 😉

hejsa
11. srp 2016

@jajina.c myslím,že štít.žláza vliv má - zažila jsem takové období.Nasadila jsem tehdy spešl dietu s ohledem na štítovku,kolo a bylo 14 kg za 2 roky dole. Dietu mi vypsala/za kč/ nutriční poradkyně,protože já se nedonutím vařit spešl jídla , potřebuju jíst to,co vcelku normálně vařím + něco přidám jiného -zelenina atd.Něco jsem na tu blbou štítovku nemohla jíst.Musím říct,že po zhubnutí se mi upravil zdr.stav a roky jsem nemarodila.Troufám si říct,že mi to zachránilo zdraví.Nepolevím!Musela jsem - nemohla jsem se na sebe ani podívat,oblečení mi bylo těsné,vypadala jsem jako buřt..... 😝Teď mám na výšku 172cm těch stálých 59 kg ,někdy - kilo,někdy +kilo...sportu se nevzdat nikdy!!!!!

kytickaaa
11. srp 2016

@jajina.c tak to mě mrzí. Přála bych ti, aby to šlo.. A co cm??

jajina.c
14. srp 2016

@kytickaaa také nic.

brunetka11
14. srp 2016

@jajina.c Si piš, že vliv má :-//
Zkus cviky na štítnici. Mně to pomohlo.
Během nehubnu, ale je to fajn relax 🙂

kytickaaa
14. srp 2016

@jajina.c ty jo tak to je otravny co...

patrusa
15. srp 2016

Teda ja musim rict, ze od unora jsem diky behu zhubla uz 8kg. Beham v prumeru 80-100km mesicne.

@jajina.c co se stitne zlazy tyka, tak ta proste vliv na telesnou vahu ma. Minimalne budete diky behu v dobre kondici. Drzim palce, at to jde dolu.

kytickaaa
15. srp 2016

@patrusa tak to je super 🙂

zadnas
20. led 2026

Já šla do hubnutí běháním spíše z časových možností. Na cvičení bohužel dost času nemám, proto jsem zkusila běhání. Jenže zatím prakticky bez efektu. cca 3x do týdne si najdu 30 minut na běh, pár kiláků vždycky dám, zapotím se u toho dost, ale po nějakých 2 měsících se váha prakticky nehnula. Předtím jsem prakticky nic nedělala, takže jsem doufala, že i takhle málo bude stačit. Je vůbec možné po takhle občasném běhání zhubnout? Dá se to třeba nějak podpořit? Díky za postřehy.