Co jíst a jak cvičit při dětech, aby šla kila dolů?
7. srp 2019
Holky,
Jdu si pro radu. Jak shodit, poradte co se muze jist, ja tomu nerozumim 😃 Co tak pri detech delate, aby jste ubrali na vaze. Zajit si do fitka je nemozne, nemam je kde strcit.
Prochazky myvame dost, ale ty nefunguji, kamen urazu bude v tom, ze cely den nepotrebuji jist, ale vecer nevim co bych sezrala 😃
Předchozí
Strana
z2
Místo abys celý den nic nejedla a pak spásla, co potkáš, si dej pořádnou snídani. Tím začni a věřím, že se to zlepší.
Dobrý den, já jsem se zase chtěla líbit i když jsem měla po porodu a tak jsem si nakoupila činky, švihadlo a taky jsem začala běhat. Jinak máme doma i https://www.fitham.cz/rotopedy-ergometry, rotoped. Využívám ho hlavně, když je venku škaredé počasí. Co vy?
Předchozí
Strana
z2

@jessuela Neexistuje žádná univerzální dieta vhodná pro každého. Ale všichni zastánci různých stravovacích stylů by se shodli, že je dobré vyřadit průmyslově zpracované suroviny a polotovary, odstranit přidané cukry ve formě sladkých nápojů a sladkostí, jíst pravidelně, dostatečně pít a přiměřeně se hýbat. Jakou konkrétní verzi stravování zvolíš, je už pak na na tobě, záleží, co ti bude vyhovovat. Velmi důležitá je psychika, nastavení v hlavě. Nevnímat hubnutí jako restrikci, ale jako cestu za lepším já. Dieta zní strašně, já radši používám zdravý životní styl. Říct si sama sobě, že to děláš pro zdravé tělo a pohodovou mysl. A když si občas zahřešíš, tak se z toho nehroutit, naopak si občasné mlsání dopřát a užít si to.