icon

Dělená strava, držel ji někdo?

kecalka2
24. kvě 2017

Ahoj holky,drží někdo dělenou stravu?Našla jsem jen staré diskuse a potřebuji nějaké aktuální.Já jí držím skoro 2 měsíce ale problém je,že ten první měsíc jsem to nedržela tak poctivě.Do toho sem tam nějaký alkohol...ted jedu měsíc fakt poctivě.Sundala jsem tři kila.Moc mi vyhovuje,dřív jsem u ničeho nevydržela.Akorát mám ted problém že mi váha stojí skoro 2 týdny :( snažím se alespon 3x do týdne cvičit ale mám strach že už se váha třeba nehne:( Přitom moje tělo má stále z čeho brát.Vážím 74kg na 168cm.Je tedy pravda,že i když jsem jedla pravidělně a malé porce,nebo si dávala do kalorických tabulek co sním tak mi vždy hubnutí hrozně dlouho trvalo.Je tady někdo na tom stejně?

Strana
z2
pavla140
24. kvě 2017

Zkus na webu kaloricke tabulky spočítat kalorie, co za den sníš. Pak vyměníš třeba banán za jablko abys kalorie snížila a budeš zase hubnout.

kecalka2
autor
24. kvě 2017

@pavla140 Kalorické tabulky jsem zkoušela několikrát.Nikdy jsem u toho nevydržela déle jak měsíc.Nebaví mě vážit a zapisovat jídlo

babanci
1. čer 2017

My doma jíme podle dělené stravy už dva roky. Vlastně už ani nevíme, že jíme podle dělené stravy, člověku to tak nějak za tu dobu přijde normální. Zhubli jsme, manžel o 33 kilo, já o 16 kilo, dneska to držíme na stejných číslech a co považujeme za hlavní, cítíme se ohromně dobře.

kecalka2
autor
1. čer 2017

@babanci Tak to je super.Taky si umím představit jíst takhle pořád.Uvidíme

kecalka2
autor
2. čer 2017

@berenika39 ahojky tak děkuji za tvé rady.K dnešnímu dni mám dole celkem 4kg,cm taky asi dva po celém těle a špeky mizí🙂 Uzeniny jsem vypustila a mastné taky.Snad to půjde dál dolů

kecalka2
autor
2. čer 2017

Jinak zatím necvicim

berenika39
2. čer 2017

Proc?

kecalka2
autor
3. čer 2017

@berenika39 co myslíš proč?

berenika39
3. čer 2017

No proc nemas pohyb....🙂 proc necvicis.

kecalka2
autor
3. čer 2017

@berenika39 upřímně jsem líná:( v tom vedru se mi cvičit vůbec nechce.Ale chtěla bych alespoň 3x do týdne jezdit na rotopedu.Myslíš že to bude stačit?

ladyhacek
3. čer 2017

Držela jsem děleno a pak dle STOB si hlídla příjem > stránku si najdi, je dobrá (snad ještě existuje) ale třeba se tam uvádí, že při hubjutí by jsi měla sníst 5000kj > jájsem hubla. Pak jsem šla k nějaké dietoložce či co a ta mi přístrojem změřila, svalovinu, tuk ... a zjistila, že abyhc hubla a nestrádala tak bych měla sníst přes 6000kj > o 1000 více > byla jsem dost překvapená.
Ono pokud máš nadváhu menší tak se hubne pomalje u toho kdo má větší to jde rychleji. Co vím, já tak by se mělo hubnout pomaljei aby nenastal rychlý jojoefekt > hubnout tak 0,5kg-1kg za týden

kecalka2
autor
6. čer 2017

@berenika39 ahoj tak jsem začala jezdit na rotopedu a posilovat.Musím se znovu pochlubit jestli tě tím už neobtěžuji.Dnes jsem se vážila a ze 77kg vážím 72kg.Na cm taky asi 4cm přes boky ale musím se zas zítra přeměrit,zdá se mi to hodně.Až spadnu pod 70kg tak snad tomu konečně uverim:D dva roky mi váha stála na 77kg a teď to jde tak krásně.Má to jednu obrovskou nevýhodu nebo spíš výhodu?Za necelý měsíc se vdavam a už mám doma 3 svatební šaty a všechny mi jsou velké:( tak nevim v čem půjdu když stále hubnu :D

berenika39
6. čer 2017

@kecalka2 no a pak že to nejde🙂)). super.
jezdi, jezdi, třikrát v týdnu je super, jen to musí být vždy v relativně klidném tempu delší dobu, neméně 45 minut, lépe 60. najednou v kuse, bez zastavení. teprve potom dojde ke spalování tuků...tak držím palce a pokračuj🙂

Strana
z2