icon

Dělená strava. Máte zkušenost?

vilca
14. srp 2007

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli máte některá zkušenosti s dělenou stravou, případně jestli byste mi nemohly poslat nějaké materiály o dělené stravě. Chtěla bych vědět, jaký je princip, jestli u toho člověk hladoví, jestli se u toho hubne, jestli je to zdravé apod. Díky moc 😉

jitka355
22. čer 2010

@misicka455
jedno s jakou skupinou?

jitka355
22. čer 2010

no a když pak začnu jíst normálně, tak to všechno naberu? 😕 😨

hanulinecka
22. čer 2010

jitu toto není jako dieta,ale životní styl jak ona píše
já třeba když začnu jíst normálně jím malé porce vícekrát denně,ale pak se to sjede a přiberu,ale zase to není tak hrozný
ale každou dietu když pak začneš jíst normálně přibereš
kolik chceš zhubnout???

misicka455
22. čer 2010

No hlavně nesmíš skončit tuto dietu a jíst deně dorty a půl prasete, myslím že když se pak budeš hlídat a trošku hýbat tak by jsi přibrat nemusela 😉

misicka455
22. čer 2010

Jo a ještě jeden rychlej recept na kytky a mě hodně chutnal.

Sklenička jako je moravanka , kunjovanka vzít a bacha bez té papričky to by mě zhořela huba a roumixovat v mixéru na kaši do té dát jednu lžičku sojové majoónezy a na tmavej chlebík a nebo tmavej toustík v topinkovači 😉 dobrůtka 😉 A k telce si jdu dneska udělat popcorn 😵

misicka455
26. čer 2010

Tak za deset dní kilo dola 😉

misicka455
28. čer 2010

Ahojky tak co jak se dělí ?

hanulinecka
28. čer 2010

Ahojky mě pořád dobře 😵 akorát jsme pořád na zahardě a jak je vedro není moc chut na jídlo,ale to je atky dobře

ono ze začátku to jde pomaleji a pak to sletí a budeme jak proutek 😵

misicka455
28. čer 2010

Tak já se pořád snažím dodžovat jen včera jsme trochu hřešila, ale zase jsme měla dost pohybu tak snad se to vykompenzovalo 😉

kive76
8. črc 2010

ahojky, holky tak se zas přidávám...baštila jsem normálně takhle asi 14 dní ale pak se objevilo několik narozek a od tý doby se do toho zas nemůžu dostat...vždycky baštím dobře tak 3 dni a pak konec...ale zas to od pondělka zkusím..jak dlouho už kdo dělí? a jak jdou kilča dolů?

kive76
12. črc 2010

tak a dneska začínám s váhou 79 kg... ☹

misicka455
22. črc 2010

Ahojky tak jak to jde? Já jsme ted měla takové blbé období a moc to dodržovat nešlo , ale v pondělí už najiždím zase a jsem přesvědčena už vydržet 😉

kive76
23. črc 2010

ahojky, misicko455 ☹ ...po 14 dnech nic moc...78 kg...pořád se něčím cpu, a to vedro mě nějak zmáhá to střídat..

misicka455
23. črc 2010

Ale tak aspoň kilčo dole dobrý ne? Někdo má pomalejší nástup a pak to valí a někomu se to nachvilku zase zastaví u prostřed hlavní je strvat 😉

kive76
24. črc 2010

jo jo já jsem ráda, za každý kilčo...když mi to ted vůbec nejde..takže ty jedeš od pondělka? můžu se zeptat s jakou váhou začínáš? ale ty jsi jí už dřív držela vid?

misicka455
24. črc 2010

Jo začinám od pondělka s váhou 85 kg 😒

jita32
24. črc 2010

@misicka455 ahoj, ráda bych se připojila.máš sestavený nějaký njídelníček nebo pravidla?díky

misicka455
1. srp 2010

@jita32 ahojky jídelníček sestavený nemám a když nalistuješ pár stran na začátek této diskuze tak tam je napsáno jak se m co s čím jíst 😉

jita32
2. srp 2010

@misicka455 díky moc

apetit
2. srp 2010

tak taky mám vahu 85kg ale pořad se k tomu nemůžu dokopat abych držela dělenku.

apetit
2. srp 2010

@misicka455 -četla jsem o malé tak to je fajn že vše dopadlo dobře ,copak se ji stalo že musela na operaci?

misicka455
2. srp 2010

@apetit Ahojky, malá má vrozenou vadu srdíčka a má bohužel vady sdružené ciž je více vad. Podstoupila už třetí operaci tentokrát nám musely vyměnit mitrální chlopeň.

misicka455
2. srp 2010

@apetit Jo to odhodlaní znám taky se vždy dlouho odhodlavám, ale když se odhodlám tak pak už to docela jde 😉 😀

apetit
2. srp 2010

@misicka455 -je tak to je mi moc lito,bobatko malé,jste ale bojovnici jak to zvladate

misicka455
2. srp 2010

@apetit Díky, nic jiného nám nezbejvá než to nějak zvládnout,

misicka455
4. srp 2010

Holky tak už zase valím na dělenece a doufám, že mi to tentokrát výjde až bude dola aspon deset i více kg 😉

A co vy jaké máte úspěchy?

kive76
4. srp 2010

ahojky, zas mi to nejde...baštím tak týden a pak se zase rozbaštím...no děs běs...a už jsem zase přibrala kilčo... ☹ no ted jeden na dovolenou do Jeseníků k příbuznejm přítele, takže až pak přijedem zkusím zas pokračovat...

misicka455
4. srp 2010

No jo tohle je trošku delší záležitost než na týden.

kive76
4. srp 2010

já vím... 🙂 ale bohužel nejde to ☹

misicka455
4. srp 2010

Kéž tak jak ty kila jdou na horu by šly i dolů 😀

Strana