icon

Dítě nespavec a hubnutí. Jde to?

libara
30. led 2015

Ahojte maminky, chtěla bych vědět, jestli se vám daří schazovat poporodní kilča s nespavcem v zádech 😀 . Já se chci moc snažit, ale nemám na to sílu. Cukr mě drží při životě. Jak jste na tom vy. Nespavec=8 měsíční tvoreček co budí mamču minimálně jednou za hodinu a ani společný spánek nepomáhá,

deenyska
30. led 2015

@libara Mám zkušenost se starším synem.. první tři měsíce proplakané noci, doslova a do písmene, nulový spánek, od půl 9 od večera do půl 4 do rána... já jsem tedy nemusela nijak zvlášť hubnout, zůstaly mi dvě kila. Nicméně i ty jsem toužila mít dole, ale bohužel. Probdělé noci pro mě byly vyčerpáním, takže jsem to taky doháněla na jídle. Ne jako ve velkém množství, ale takové to, kdy nevíte, co byste do té huby dali, snad i hřebíky..... a taky ve velkém tempu "honem honem, než zase začne brečet, pak už se nenajím". Takže ve finále jsem ještě čtyři kila nabrala. A to jsem prosím kojila. S druhým dítětem, dcerkou, to šlo lépe. Z porodnice jsem šla z výchozí váhou, přesto jsem už čtyři kila shodila.. podle mě je to tím, že i když mám přes den zápřah, v noci odpočívám. Byť dcera se taky v noci budila, ale krásně po třech hodinách nejdřív. A hned to bylo znát. Nedoháněla jsem ztracenou energii, jedla jsem normálně, byť taky ve spěchu. Ale ten odpočinek byl a myslím, že to bylo, co se váhy týče, rozhodující.

adelinkkaa
31. led 2015

Mám 15 měsíčního nespavce a kila jdou dolů.V noci se budí snad furt a přes den spí tak 40min. chvilku neposedí,furt někde líta,takže se nezastavím😀
Jinak kila shazuji tím že moc nejím,nemám čas a když ho mám tak mi stejně prcek řve u nohy že chce taky,takže dostane mé jídlo a mám hooooodně pohybu😀

romantika
31. led 2015

Ne ne také jsem mela nespavce a osobne mam ozkousene, ze ikdyz bych nedlabala cokoladu na nervy, tak pokud nemam dostatek spanku tak nehubnu. Ale zalezi na typu. Ja opravdu jak nespim a neodpocivam tak to telo neumi. Hodne se pak zmenilo az sem prestala kojit a nejvic az asi 2 roky po porodu, to se mi podarilo situaci s nespanim dat dohromady a hubla jsem i ve spanku. Zbytecne se nestresujte, ty kila nejsou mila, ale kdo nezazil nespave dite nevi jak je to priserne narocne.