Dobrý výživový poradce. Zkušenosti - Liberec, Praha?

tereztereza
26. bře 2020

Ahoj všem!
Mám vetší nadváhu a potřebovala bych shodit tak 20 kg. Už jsem zkoušela hubnout nesčetněkrát, ale vždy jsem to vzdala. Cítím, že potřebuji v tomto ohledu pomoct.
Má tu prosím některá z vás dobré zkušenosti s výživovým poradcem v Liberci nebo v Praze, který by byl opravdu schopný a nebyly to vyhozené peníze?

Díky za příspěvky.
Tereza

lennus
26. bře 2020

@tereztereza Svět zdraví a v Praze mám kontakt na výživovou poradkyní, se kterou mám zkušenosti - Kamila Novotná. Zkusím zjistit, zda ještě pracuje

antoinet
26. bře 2020

Ja bych se teda vyprdla na vyzivove poradce (Dum zdravi a vsechny tyhle tahaky penez) a sla k nutricni terapeutce, ty maji vystudovanou lekarskou fakultu a odbornost je uplne jinde. Mrkni na Mgr. Terezu Havlinovou (ma hodne dobry IG, je z Brna, ale dela ted online).

piskoteka
26. bře 2020

@tereztereza Zkuste Institut moderní výživy. Poslední dobou sleduji jejich práci a musím říct, že jejich způsoby mají hlavu a patu. Hlavně zaměstnávají zkušené a studované poradce. Metody mají založené na vědecky podložených informacích a berou člověka jako celek a ne jak kus na běžícím pásu, ze kterého akorát tahají peníze za nesmyslné preparáty. Přeji hodně štěstí!

pethaa
26. bře 2020

Pavel Petrak Liberec, za mě Top! Nevymyslí nesmysly a jíš normální jídlo, fakt mě naučil, 12kg za půl roku

tereztereza
autor
27. bře 2020

@pethaa Moc díky za tip. Můžeš mi o tom říct prosím víc? Jak to u něj probíhá a taky by mě zajímalo, jak se jeho služby finančně pohybují. Na stránkách jsem nenašla... Moc díky, klidně i do zprávy. 🙂