icon

Doporučení zdarma dostupných aplikací na cvičení pro maminky

27. led 2025

Zdravím maminky,
nemáte vyzkoušenou nějakou aplikaci na cvičení doma (zhubnutí a zpevnění), která by byla zdarma? Co stáhnu, tak je pár dní zdarma a potom se platí.
Mám děti 2 a 6 let a není v mých možnostech chodit někam cvičit mimo domov, za posledního půl roku jsem hodně přibrala, všechno mě bolí, špatně se cítím… Potřebuji se hlavně zpevnit a protáhnout.
Předem dekuji za tip!

patypresdevaty
•
27. led 2025

Fitfab, mají různé programy

petracig
•
27. led 2025

taky doporučuji Fitfab 🙂

autor
•
27. led 2025

@patypresdevaty
@petracig
Mrknu, děkuji!

autor
•
27. led 2025

Stáhla jsem, zadala číslo a načítá se a načítá a načítá… 😢

petracig
•
27. led 2025

já teda cvičím přímo přes stránky www.fitfabstrong.cz na notebooku

patypresdevaty
•
27. led 2025

Taky jsem chodila přímo přes web

autor
•
27. led 2025

@petracig A který ten program? Ať nepadnu hned první den…

petracig
•
27. led 2025

zkus něco třeba tady ze sekce Light https://fitfabstrong.cz/light/
nebo Well https://fitfabstrong.cz/well/

autor
•
27. led 2025

@petracig Chápu správně, že se každý den cvičí to stejné? Prostě si vyberu třeba ABS light a každý den to stejné? Nikde jsem nenašla třeba měsíční cvičení…

petracig
•
27. led 2025

To nevím, já to nějak různě střídám podle chuti. Ale dělají různý týdenní výzvy a tam je na každý den jiný cvičení.

kytulenka
•
30. led 2025

Já mám dobré zkušenosti se cvičením podle videí na youtube. Je tam toho tolik, že vždy najdu, co zrovna potřebuju.

rebe
•
30. led 2025

Na fitfab je spousta cvičení v každém z programů, můžeš si vybírat podle chuti, nebo si nahoře klikni na Plán cvičení, a tammáš rozpis na čtyři týdny.

autor
•
1. únor 2025

@rebe To je ono 😀
Objevila jsem aplikaci Lazyfit, ale samozřejmě se po týdnu platí. Nebo jsem neobjevila, jestli není nějaká základní verze zdarma…

epidermiss
•
4. únor 2025

@kytulenka přesně tak, třeba paní Červenka z get-fit má zajímavá videa nahrazující posilovnu

kacka1994
•
4. únor 2025

Z aplikaci mam rada treba nike training club 🙂 zacinala jsem na ni 10let zpet a ted je teda uplne jina, ale porsd ji mam rada 🙂

kytulenka
•
5. únor 2025

@epidermiss tu neznám, já jsem většinou na Elblové, ale někdy vyzkouším