icon

Ja vám šla kila po porodu dolů?

kecalka2
13. srp 2015

Ahoj maminky mám doma 14denní miminko a vím že možná předčasně plašim ale zajímalo by mě jak jste daly kila dolů po porodu vy?Jestli vám to šlo samo nebo jste musely máknout.Já přibrala v těhotenství 18kg z toho mám dole 9kg po příchodu z porodnice a zatím váha pořád stojí.Měla sem vždycky problém zhubnout každé kilo.Nadváhu jsem nikdy neměla a ted mi chybí ta pevná vůle.Každej mi v těhotenství říkal to dáš dolů jak nic -nepřejídala sem se.Zajímalo by mě co je na tom pravdy jestli z vás ty kila doslova padaly nebo jsou to jen řeči :D a po jaký době

Strana
z2
hollybelly
14. srp 2015

já přibrala 30, do půl roku mi spadlo 20 samo od sebe, jen jsem se vyhýbala sladkostem a pila jen vodu. Pak to šlo hůře, ale nejsem typ, co cvičí, nebaví mě to moc ani nemám moc času, když jsem na malou od těhotenství bohužel sama... další půl rok šlo dolů 5 kilo, pak se dlouho nic nedělo a včera jsem stoupla na váhu a po 20ti měsících od porodu mi zbývá už jen 2,5 kg do normální váhy... čili z 90 kilo mám teď 62,5. Před tím jsem měla 60...stačilo mi upravit si jídelníček a jíst pravidelně... teď je předemnou největší boj, mám dost měkkou kůži z těch váhových výkyvů, takže do příštího léta musím už fakt začít makat a pořádně zpevnit..

petrasipkova1
14. srp 2015

Ja pribrala 18 kg, ted 5 tydnu po porodu mam dole 20 kg, mala je hodne narocna, cely denvzhuru a kojim furt, navic kvuli ni drzim bezmlecnou dietu, takze pro me hodne omezeny jidelnicek

lucykal
14. srp 2015

@akankeo děkuji za radu šátek nevlastním a ani v něm malou nechci nosit nejsem toho nějak zastánce, ale neodsuzuji to.
Bohužel jsem z Prahy trochu let tu je ale na tůry to uplně není.
Byla jem zvyklá hodně sportovat tak už bych chtěla nějak začít alespon cvicit doma.

barcci85
14. srp 2015

22 kg jsem nabrala - 15kg jsem nechala v porodnici, 3kg najednou zmizely sami po šestinedělí, 4 kg mi zatím zůstaly.
Jsem 3 měsíce od porodu a kojím 🙂. Z tahání malého (7kg) se mi však nohy a ruce pěkně tvarují. Zbytek doladím od září na józe 🙂

Strana
z2