Jak efektivně hubnout po porodu pro kojící matky?
Od nového roku jsem začala jist zdrave a podle kalorických tabulek. Jsem hodně obezni a potřebuji s tím prostě něco udělat. Chtěla jsem se tedy zeptat jestli některá z vás řešila podobný problém a kolik je ideální shazovat kil měsíčně u obezni kojici matky? Dnes jsem se vážila a mám 2 kila dole.
@keyblaza jestli kojis a jsi obezni,tak ze začátku můžeš zhubnout celkem hodně, když budeš opravdu jíst zdravě a vyvazene. Do toho denně třeba hodinku až dve s kocarkem. Ty výsledky mohou byt super. Na druhou stranu,nepises vysku,vahu,vek. Třeba by nebylo špatne se objednat na obezitologii,aby poradili..
@squezy moc se mi nechce uvádět vaha, ale jsem hodně obezni. Měla jsem děti hned za sebou a dost jsem nabrala. A abych řekla pravdu tak u koje i jsem spíš měla víc chuť na vsechno a prostě jsem nehubla. Teď jsem obrátila jídelníček o 180 stupňů a chci zhubnout. Mě spíš šlo o to, že jsem všude četla, že by se mělo hubnout za měsíc max 1 kilo. Tak jestli nevadí u mě jako u obezni, že to bude více.
@keyblaza tak to je dobrý čas se do toho pustit, když už začínáš i přikrmovat. Ze začátku to jde rychleji, je to i tím, že jak jíš víc zeleniny a méně průmyslově zpracované stravy, tak se tělo zbavuje přebytečné vody. Nevim, kde jsi vzala 1 kg měsíčně, já znám 0,5 kg týdně, přičemž jak jsem psala, ze začátku to jde i rychleji. Ale raději se na váhu neupínej, je normální, že se to občas zastaví, tak ať tě to nedemotivuje. Nejlíp to stejně poznáš na oblečení, zejména v pase.

Jak dlouho po porodu jsi? Dite je plně kojené? 2 kila měsíčně mi přijde v pohodě, přidej i rychlejší chuti s kočárkem + trosku posilovani, ať ti nejdou dolů i svaly.