Jak se donutit cvičit?
Holky jak se donutit cvičit. Už jsem fakt zoufalá pořad to odkladam ☹ Jak ste začaly vy,ten první krok ? Tchýni sem před rokem sebrala rotoped,jela sem na něm pětkrát :-/ koupila sem si švihadlo a taky nic. Bavila by mě svižná procházka ale to s dvouletakem nedam sme bez kočáru :-/ Poraďte prosím 🙂
@xvitk101 Akční maminka, měla bych si vzít příklad 😉 je to taky pěkná motivace 😀
@sromulenka když správně cvičíš, jíš a spíš (vše vyvážené), tak schodíš 2kg tuků a nabereš 1kg svalové hmoty... ručička na váze není vše... a nezapomeň že každé kg svalů spaluje energii (tuk) aniž by jsi něco nělala, narozdíl od tuku... všechny svaly musíš zapojovat rovnoměrně, aby svaly hezky vypadaly (např. když cvičíš jen přední břišní svaly, a nekombynuješ to s bočními břišními svaly tak výsledné ,,buchtičky'' budou pokřivené... svaly však můžeš mýt veliké, ale jakmile je překrývá sylná vrstva tuku, tak nepůjde nic vydět... hodně žen se bojí, že budou osvalené jako ,,babochlap''... při normálním cvičení se toho opravdu nemusíme obávat... nemáme stejné hormony jako muži... pokud se vám přesto nelíbí kam vaše osvalení směřuje, zvolte namísto silového tréninku, kondiční
@zajusenka ju a ještě... svaly sice přidají na objemu, ale co je hezčí... tukový ,,visící'' plochý zadek s celulitydou, nebo pěkně zaoblený pevný, leč trošku větší zadeček... 🙂 ... snad odjakživa mám obří lítka, a když jsem začla jezdit na koni, tak se mi osvalili a ještě trošičku se zvětšili... na to, že někdy mám problém s kozačkamy (a to dvojitý - velikost nohy 35-36) tak jsem byla strašně ráda, jen už z toho pocitu, že když zatnu nohy, tak tam ten sval je... 🙂
Pro mě byl nejtěžší zhruba první měsíc, kdy jsem se fakt nutila a vůbec se mi nechtělo.. Pak se to začlo lámat a když byly první viditelný výsledky šlo to hned líp až to se pak stalo zvykem nebo spíš závislostí. 😀
chodit na cvičení s lektorkou....doma se nedonutím....potřebuji motivaci někdo kdo mě hecne....

Je tedy fakt, že já jsem po porodu nijak neměla potřebu hubnout, byla jsem do tří měsíců na své váze