Jak se ovládáte?

kok123
7. kvě 2019

Ahoj holky,

Jak se sakra ovládáte, já už jednou dokonalá shodit 10 kilo, jenže mi teta vařila a vše jsem měla připravené a neměla potřebu jíst nic jiného. Již se po několikáté snažím znovu sama. Vaření k práci je pro mě vopruz hlavně to co se dá jíst ještě druhý den, maso moc druhý den už nemusím pokud neni čerstvě apod. No nic jine téma. Prostě i přesto že celý den zvládnu dobře, jim dobře mám vyvážená jídla apod. Večer na mě přijde chuť a moje celodenní snaha je v prd** .. i když si říkám že ne nepotřebuješ to stejně potom něčem sládkem pak sahnu. Nakonec mi to ani nechutná ale i tak se to pořád opakuje :/ nevíte co s tím ?

sudylichozrout
7. kvě 2019

@kok123 tohle je o hlave. Dokud opravdu nebudes sama vnitrne chtit, nezhubnes. Vnitrni touha po zmene je zkratka absolutni zaklad. Navic muzes si dat i pri hubnuti kousek cokolady, jen ji nesmis snist celou. Plati zakladni rovnice = vyssi vydej nez prijem. Cili jist primerene vse a hybat se. Ale jak rikam, tohle musi jit z tebe a musis byt rozhodnuta.

miba10
8. kvě 2019

@kok123 já měla 2 upravené jidelaky. Jeden od svagrove tady a druhý od ségry co chodí do nějaké hubnoucí skupiny (žije v Anglii). Musím říct, že oba fungovali a shodila jsem na nich dost. Není to žádná dieta, jen upravený jidelak, jnak jist můžeš v podstatě všechno, jen jist fakt zdravě. Ale pokud to večer zabijes sladkým, tak nebude fungovat nic. Já se sladké naučila nahrozovat ovocem a taky co jde 😊 ale jak už tady bylo psáno, je to o tom jak si to nastavis v hlavě. Pokud opravdu chceš, tak si to sladké buď nedáš nebo buď zvolis lepší variantu nebo si dát opravdu jen kousíček zmíněné čokolády a nespraskas ji půlku nebo celou.
Držím palce

preiba
8. kvě 2019

Já si říkm, že když něco chci, tak si hold ledacos odpustím..Hlavně to dělá člověk pro sebe a aby se líbila scénu muži. 🙂
Po porodech jsem nejedla sladké, pečivo a přílohy a po prvním porodu mi trvalo se dostat na svou váhu po třech měsících, dokonce 6kg pod a ted po druhém po 4m teď mám svou váhu.
Pro představu u syna v těhotenství +17.5kg, u dcery +19.5kg ☺️ a chodila jsem běhat 👟

eskal
8. kvě 2019

@kok123 Jak se ovládat, abych se večer nesplácala sladkým? To je jednoduché, nekupovat to. Jak to člověk nemá doma, ani ho to neláká.. a nevím jak vy, ale já jsem třeba večer hodně líná, abych se oblékla a šla něco koupit, že bych si dala...😉 a když už má člověk potřebu koupit něco na chuť, tak raději vybírat čerstvé ovoce, ořechy, semena...