Jak zabránit přibírání při sedavé práci? Rady a tipy.
Krásný podvečer ženy, našla jsem si sedavé zaměstnání (bohužel jsem nic jiného nesehnala).
Teď k mé otázce: co mohu dělat abych nepřibírala?
Odpoledne autem povyzvedám dceru a syna a jedem domů.
Uklidím doma,někdy víc a jindy méně. Ale pak už nezbývá na nic energie. Trápí mě to moc. Máte nějakou radu? Mockrát děkuji za vaše typy.😥
Jsem opravdu nešťastná.
Mám sedavou práci, ještě sem si pořídila psa, jakože budu fresh. Tři hodiny lítám venku a stejně jsem tlustá, protože furt žeru 🤣
Doporučuji přerušovaný půst 😉
Jsem těhotná a mám cukrovku,jak jim zdravě,tak hubnu,za mě strava, pravidelně jíst nepřejidat se omezit sladké,pít hodně vodu a pohyb,teď by jsi mohla jezdit do práce na kole, a když nejsi v práci,jít si zaběhat,zaplavat, zacvičit doma
Podle mě největší zabiják hubnutí je právě ta sedává práce, plus jízda autem všude. Dá se, abys nepřibrala, ale musela bys hodně omezit jídelníček. Já se tedy raději pořádně nadlábnu a chodím všude pěšky. Auto mám, ale řídím nerada. A když už řídím, tak si stejně zaparkuji na velkém parkovišti a dojdu všude pěšky. Je to zkrátka můj životní styl. Bydlíme na vesnici, takže se dopravovat musím. Mám tedy celkově dost pohybu. Teď jsem zařadila cvičení, ale vím, že by mě cvičení nějak extrémně nespasilo a je to spíš, aby mě nebolela záda. Spoléhat se na to, že když budeš chvilku cvičit a pak celý den sedět a díky tomu například zhubneš je zkrátka blbost. Ano, vše je jen o jídle, ale díky pohybu nemusíš jíst maličko a nebudeš mít pocit, že přibíráš i z vody.
Každopádně cvičení tě donutí, až začneš mít zdravotní problémy. Začnou tě bolet převážně záda. To si pak najdeš každý den čas, to mi věř. Já nikdy necvičila, až zdravotní problémy mě donutily a teď, i když jsem unavená hledám různá videa a vytahuji podložku. To je zkrátka realita
Ahoj, já mám nastavený jídelníček od jedné slečny z Instagramu a je super a za 2 měsíce mám 8 kg dole i bez pohybu, je to o jídle 😄
Ja ted uspesne zhubla tak muzu radit 😀 zacala jsem cvicit vecer po praci a az mam doma vse hotove. Takze klidne jdu v 19 nebo 20h na rotoped nebo plavat.
Spánková hygiena, přerušovaný půst s vyváženou stravou a 10000 kroků denně.

@lennus jo jo jmenuje se kalorické tabulky a máš tam na výběr dost potravin i od různých výrobců.