icon

Jak zabránit přibírání při sedavé práci? Rady a tipy.

10. kvě 2023

Krásný podvečer ženy, našla jsem si sedavé zaměstnání (bohužel jsem nic jiného nesehnala).
Teď k mé otázce: co mohu dělat abych nepřibírala?
Odpoledne autem povyzvedám dceru a syna a jedem domů.
Uklidím doma,někdy víc a jindy méně. Ale pak už nezbývá na nic energie. Trápí mě to moc. Máte nějakou radu? Mockrát děkuji za vaše typy.😥
Jsem opravdu nešťastná.

Strana
z2
ada22
12. kvě 2023

@lennus jo jo jmenuje se kalorické tabulky a máš tam na výběr dost potravin i od různých výrobců.

te_reza
12. kvě 2023

Mám sedavou práci, ještě sem si pořídila psa, jakože budu fresh. Tři hodiny lítám venku a stejně jsem tlustá, protože furt žeru 🤣

eldoradoh
12. kvě 2023

Doporučuji přerušovaný půst 😉

martinka0209
12. kvě 2023

Jsem těhotná a mám cukrovku,jak jim zdravě,tak hubnu,za mě strava, pravidelně jíst nepřejidat se omezit sladké,pít hodně vodu a pohyb,teď by jsi mohla jezdit do práce na kole, a když nejsi v práci,jít si zaběhat,zaplavat, zacvičit doma

kecalka2
12. kvě 2023

Podle mě největší zabiják hubnutí je právě ta sedává práce, plus jízda autem všude. Dá se, abys nepřibrala, ale musela bys hodně omezit jídelníček. Já se tedy raději pořádně nadlábnu a chodím všude pěšky. Auto mám, ale řídím nerada. A když už řídím, tak si stejně zaparkuji na velkém parkovišti a dojdu všude pěšky. Je to zkrátka můj životní styl. Bydlíme na vesnici, takže se dopravovat musím. Mám tedy celkově dost pohybu. Teď jsem zařadila cvičení, ale vím, že by mě cvičení nějak extrémně nespasilo a je to spíš, aby mě nebolela záda. Spoléhat se na to, že když budeš chvilku cvičit a pak celý den sedět a díky tomu například zhubneš je zkrátka blbost. Ano, vše je jen o jídle, ale díky pohybu nemusíš jíst maličko a nebudeš mít pocit, že přibíráš i z vody.

kecalka2
12. kvě 2023

Každopádně cvičení tě donutí, až začneš mít zdravotní problémy. Začnou tě bolet převážně záda. To si pak najdeš každý den čas, to mi věř. Já nikdy necvičila, až zdravotní problémy mě donutily a teď, i když jsem unavená hledám různá videa a vytahuji podložku. To je zkrátka realita

crosst
Odpověď byla odstraněná
kacka1578
22. čer 2023

Ahoj, já mám nastavený jídelníček od jedné slečny z Instagramu a je super a za 2 měsíce mám 8 kg dole i bez pohybu, je to o jídle 😄

fire85
21. črc 2023

@kacka1578 mohla bych vědět jméno té slečny z instagramu od které máš jidelnicek? Děkuji

barumrallyebum
21. črc 2023

Ja ted uspesne zhubla tak muzu radit 😀 zacala jsem cvicit vecer po praci a az mam doma vse hotove. Takze klidne jdu v 19 nebo 20h na rotoped nebo plavat.

miryp
21. črc 2023

Spánková hygiena, přerušovaný půst s vyváženou stravou a 10000 kroků denně.

Strana
z2