icon

Jak zhubnout po porodu? Tipy na stravování bez cvičení

7. únor 2024

Ahoj holky, je tu prosím někdo komu se podařilo zhubnout především jídlem?? Jak vám to šlo? Po jaké době jste přestaly mít hlad či chuť?? Co vám pomáhalo?? Nějaké nápady....
Jsem tři měsíce po císaři, kojím a podle Dr ještě nemůžu cvičit. Mám problém s jizvou. Chodím každý den dlouhé procházky ale stejně to nikam vede a ano přežírala jsem se, uznávám. Váha ukázala 87kg (těhotenství jsem začala na 83 a při porodu měla 92) jenže se fakt necítím dobře ve svým těle 😐 a dokonce jsem začala odmítat i manžela, protože se prostě stydím. Nic mi nejde. Jsem zadýchaná atd. Takže jsem si řrkla dost... Přestanu žrát... Tím nemyslím že nebudu jíst ale že nebudu jíst kraviny .. celý týden jsem omezovala sladké, slané, pečivo, sladké nápoje, přílohy. A hned mám o 2kg min jenže vím že to není tuk ale voda atd. Začala jsem jíst hodně zeleninu a maso, dost piju. Hladem nestrpím... Snažím se dodržovat pravidelne jídlo i svačiny.... Jenže pořád se mi v hlavě honí myšlenka... Jak bych si dala něco sladkého 😂. V televizi běží reklama na sušenky a já jsme jak v tranzu a představuju si tu chuť, to jak moc bych si jí užila 😂. Opakuji ale že hlad nemám. V létě nás čeká dovolená s dětmi a já bych se aspoň ráda cítila jako člověk, který nemusí všechno maskovat dlouhým a vytahanym tričkem 😭. S váhou jsem bojovala vždy. Před pár lety ještě před dětmi se mi podařilo z 87kg zhubnout na 65... Jenže jsme hodně sportovala. Ale teď mi to jde prostě hůř.

Strana
z2
nnnadja
8. únor 2024

@30bar cockove jo? Tak to musim mrknout. Neznam

nnnadja
8. únor 2024

A jeste otazka. Mam nastaveno takto. Ktery prijem mam sledovat,abych hubla. V kolecku nebo v ramecku cervenem? Diky🙂

30bar
8. únor 2024

@nnnadja ano 🙂 Maji je v lidlu u ryzovych chlebíčku,tortil atd. Nazyvaji se proteinové. Jsou i docela dobre.

prejeta_zaba
8. únor 2024

@nnnadja v kolecku se ti zobrazuje příjem minus pohyb. Takže klidne stačí sledovat kolečko, aby bylo zelené (což je tak 80-110 %) 😉

eldoradoh
8. únor 2024

Mojí sestřenici.. Je mladá, jde to smozřejmě lépe, než po 30. Ze 120 kg zhubla na 70kg, takže -50 kg, jen jídlem.

fire85
8. únor 2024

@zanett píšeš nesmysly , má se jist vsechno, takže i sacharidy , nic není zakázané, to totiž člověk dlouho nevydrží. Pokud máš problém, stáhni si kalorické tabulky. A ovoce nejist? Píšeš další nesmysl, v ovoci jsou zdravé cukry, které se rozhodne nemusí vynechavat.

hankali9
Odpověď byla odstraněná
Strana
z2