icon

Kde dělám chybu? Nehubnu

bianca_86
16. únor 2016

Ahoj holky, v listopadu jsem se rozhodla, že přes Vánoce nepřiberu a shodím i kila, co mi zůstala po porodu. Po prvním porodu jsem zkoušela cvičení podle Jillian M. a za první měsíc jsem zhubla 4 kg a to jsem necvičila moc poctivě a i pak to šlo dolů, už pomaleji, ale šlo a bez změny jídelníčku. Teď po druhém porodu jsem šla do sebe, poctivě cvičila Jill a o necpala se cukrovím, salátem ani jinými pochutinami. Výsledek - přes Vánoce 3 kila nahoře. Po Novém roce jsem tedy razantně změnila jídelníček (nejím maso a táta je pekař, takže jsem se pořád cpala houskami a chlebem). Teď už bílé pečivo vůbec nejím, kupuji si jen žitný chléb a jestli sním malý krajíček denně, tak je to moc, zařadila jsem více zeleniny a sóju a tofu. Jill mě přestala bavit, začala jsem tedy 30denní výzvu, zároveň břicho a zadek (mám dva dny do konce) a s malou si stěží sednu, takže pohybu mám opravdu dostatek a jídelníček, řekla bych vyvážený. Ale ani gram dole, podle měření ani mm dole a jestli přiberu jenom maličko, tak na mě puknou poslední kalhoty. Nevidíte v mém popisu co dělám špatně? Už jsem zoufalá.

Strana
z4
deelfinek
28. bře 2016

@dagina Můžu se zeptat, co jste třeba večeřívala? já jsem teď na začátku, potřebuju dát dolů min 10 kilo, jenže mi dr diagnostikoval syndrom PCO, s čímž nadváha souvisí, nemůžu se toho prostě zbavit. od poradkyně vím, co zhruba můžu, ale největší problém mám s odpolední svačinoua večeřemi.

terinda
28. bře 2016

Máte někdo osvědčený tip, jak se zbavit závislosti na čokoládě? 🤐

deelfinek
28. bře 2016

@terinda já jo 😀 hrozně mně po čokoládě bolí zuby 😀

terinda
28. bře 2016

@deelfinek mně vůbec, ani se nekazí... jsou zvyklé od mala 🙄
Je to závislost jak hrom, od prvního s tím končím 😀

deelfinek
28. bře 2016

@terinda mně se nekazí, ale od porodu je mám na sladké hrozně citlivé, nechápu to. jakmile sní čokoládu a napiju se třeba chladnější vody, bolí to jak čert 😀

terinda
28. bře 2016

@deelfinek já to pro jistotu zapíjím dost často colou 😅

No, musím to rázně utnout 😔

dagina
28. bře 2016

@berenika39 takové přístroje bych u nás uvítala...., kolik stojí hoďka v takové posilce???

@deelfinek např. odpolední svačina 1 plátek knackebrotu, tence namazat žervé, 1 menší rajče, večeře - 1 malá zapečená bagetka s 1 plátkem šunky, 1pl. syra, + velká miska zeleniny, 2. večeře - 1/2 salátové okurky, Prostě jídla jak pro koně 😅

berenika39
28. bře 2016

@dagina je to na smlouvu, roční, to tak u těchhle bývá, měsíc je zadarmo na vyzkoušení a pak se rozhodneš. 1390 se platí. Záleží, jak často chodíš, čím častěji, tím je hodina levnější, no. 🙂

terinda
28. bře 2016

@berenika39 taková supiš posilka je určitě jen v Praze, co? 😕

berenika39
28. bře 2016

@terinda ještě v olomouci a brně. jinak myslím ne. mrkni na web🙂
http://www.fitnessbusiness.cz/news/tri-nova-fit...

terinda
28. bře 2016

@berenika39 aha, díky. Snad se ta novinka rozšíří i do dalších měst 🙂

lucysmidkova
29. bře 2016

Kdyz chcete hubout mate mít denní příjem 1500kcal. Dopoledne jezte pecivo hlavne snidejte, ovoce dopolednle také odpoledne jezte více zeleninu. Pijte zelený sypany čaj nebo bily. Během dne hodně pijte. Pijte vodu s citronem a kajenskym peprem. Mohu potvrdit ze jsem tohle dodrzovala sem tam zahresila jeden den v týdnu je dobre zahřešit. Cvicim 3x týdne a za 3 měsíce timjle co Vám pisi jsem zhubla z 78kg na 62kg 😉 kdyby jste neco potřebovala vedet kldine napište

berenika39
29. bře 2016

@lucysmidkova gratuluji k úspěchu, dobrá jsi🙂
Ale: nejde napsat, kolik má kdo mít kcal. Tak aby to někoho nemátlo.
Je to individuální - musí to být tolik, aby to bylo méně, než výdej. A to může být u každého rozdíl. Je tzv.bazální metabolismus - to, co člověk spotřebuj jen tím, že je🙂)), a už ten se liší.
Pokud někdo denně sportuje - aerobní zátěž, hodinu,dvě a někdo posiluje třeba doma dvakrát týdně, tak nemůžou obě mít příjem 1500kcal.
To jen na vysvětlení, jinak tobě to moc přeju a měla jsi to dobře spočítané🙂

lucysmidkova
29. bře 2016

@berenika39 ja nyní omezila kalorie na 1000kcal. Ano kazdy má jiný musí si to vypočítat ja si to vypocitala takhle. 80% hubnutí je ve stravě ne ve cvičení cvičení je jen na zpevneni postavy pokud někdo neji tak nezhubne teda ano ale jak bude vypadat a za jak a kolik pak pribere taky mam takovou zkušenost ze jsem spadla az dolu a pak pribrala 5kg a teď zas to jde. Ja cvicim jen doma a taky to jde. Treba Nechapu lidi co říkají ze neni cas do fitka jit a doma nemůžou. Ja mam taky doma dite které se mi plete a jde to. Jak říkám pomáhá dost voda s citronem a kajenskym peprem pak se člověk az mooc zahriva

berenika39
29. bře 2016

@lucysmidkova to je strašně málo☹. ale určitě víš, co děláš, tak at to jde.

lucysmidkova
29. bře 2016

@berenika39 za prvé na to nemam cas za druhé me ti staci. Hroutit de nehroutim tak je to dobry 😃

dagina
30. bře 2016

@berenika39 mojí švagrové stačí bych řekla 200kcal denně - možná ani to ne, je anorektička, vypracovala se tak z cca 80 kil. Jen mě úplně zamrazilo, co tady radí lucy......

lucysmidkova
30. bře 2016

@dagina ja radim 1500kcal ke to dostatek dle me. A to ze ja už klesla na 1000 to už je zas neco jiného anorekticka nejsem a pode me váhy taky ne a mam 180cm

lucysmidkova
30. bře 2016

A je teda velký rozdíl mezi 200kcal a 1500kcal ja se z 1500kcal najím na cely den sobre syte a zdrave. Ono staci se necpat pecivem non stop

dagina
30. bře 2016

@lucysmidkova můžu se zeptat, kdo ti takovou blbinu poradil??? Neříkám, že jsi po takovém drasťáku nezhubla, ale 1000-1500kcal to je hranice podvýživy a ničení zdraví. Ani hodně obézní pokud chce zdravě shodit, nemůže mít tak nízký příjem. Pokud se pletu, ať znovu přiberu těch 20 kg! Pokud to tobě vyhovuje a nezáleží ti na zdraví, tak OK, ale rozhodně bych to neházela do placu jako radu...., fakt porucha příjmu potravy není žádná sranda.....

lucysmidkova
30. bře 2016

@dagina jaká porucha prijmu potrvay? 😃 ja mam normální váhu žiju zdrave a žádnou nemam

dagina
30. bře 2016

@lucysmidkova pochopila jsem dobře že máš příjem 1000kcal denně nebo už blbě vidím 😅????

montyna
11. dub 2016

Jist Jen 1000 kcal je blbost. A hodne nebezpecne !!

hankaros
11. dub 2016

Abyste zhubla, musite dostatecne jist (a to od vseho, vcetne priloh) a hybat se v aerobnim rezimu. Telo pak nebude mit tendence ukladat si na horsi casy. Relevantnejsi je merit se nez vazit, v urcite fazi zacnete nabirat svaly, ktere jsou tezsi nez tuk, ale spotrebuji take vice energie.

anushka111
11. dub 2016

i když se to zakladatelky momentálně netýká, měla jsem obdobný problém a nakonec se ukázalo, že problém je v hormonech, konkrétně v jednom (už nevím jak se jmenuje), ale při pohybu se jeho hladina prudce zvyšuje a čím je vyšší od normálu, tím člověk tloustne, případně se zavodńuje, takže při pravidelném pohybu člověk paradoxně tloustne, řešením je jen hormonální léčba. Doktor říkal že se s tím setkává častěji především u žen produktivního věku a často právě po porodu či s malými dětmi 😠

marrsik
13. dub 2016

Při každém hubnutí je jako první věc důležitá očista těla nebo-li detox. Dokud tělo nezbavíte toxinů, plísní...atd, nedaří se zhubnout a nebo dochází k jojo-efektu. Protože toxiny a plísně a všechny ty jedy v našem těle, mají rády tuky a váží je na sebe. Další faktorem je překyselení organismu. Což má 80% lidí. Pokud by Vás zajímalo více, stačí mi napsat do zprávy. Sama jsem hubla po porodu, kdy jsem měla 25kg nahoře a nyní mám míň než před prvním těhu. 🙂

dagina
14. dub 2016

@marrsik Máš prosím tip na nějakou očistu??? Před zhubnutím jsem to neřešila, ale teď bych chtěla něco.......

venny83
30. čer 2016

Uz jsem to tu psala, vyzkousej sacharidove vlny pro zeny. Zatim to fungovalo na vsech znamych, co to vzali aspon trochu vazne. Je to hodne o vuli, ale vysledky narozdil od hloupych diet prijdou.

hejsa
12. srp 2016

Tělo si při tomhle hladovění dělá zásoby-proto. 😢

engelika
31. srp 2016
Strana
z4