Dobrý den, máte některá zkušenost s tabletkami na hubnutí Lipoxal? Zhubnula jste? A když jste ho přestala brát, nebyl jo-jo efekt? Děkuji za případné odpovědi, Tereza.
Ahoj, tak já patřím k těm, na které Lipoxal vůbec nezabral. Ani deko! 😝 Kila šla dolů, až když jsem za začala pořádně hýbat, ale to určitě nebylo Lipoxalem 😉
Hm, já jsem začala cvičit, ale večer když mi usne syn tak začnu mít hroznou žravku a nevím co s tím. Jezdím každý den půl hodiny na rotopedu, přes den jím menší porce, skoro žádné sladké a tučně, ale padne osmá, a já otevřu lednici a špajzku a jedu. Co s tím??? Začala jsem s novým rokem a mám dole jen tři kila.... Mylsela jsem že ten Lipoxal zabraˇnuje chuti k jídlu.
HOLKY jak zvládáte cvičit s těma prckama?já nevím jak na to - když večer usne, tak sem udřená a přes den nevím jak bych na to našla čas...?
Co myslíte? Funguje?
Nikdo nemá zkušenosti?
Sem začni psát odpověď...
Odešli
ahoj já jsem lipoxal brala,protože jsem během těhotenství přibrala 22kg,zhubla jsem ze 79kg na 60 a potom ještě už bez lipxalu na dalších 55kg,jedla jsem min protože jsem neměla moc hlad,ale sladké jsem si neodpustila