Nemáte některé zkušenost, jak rychle zhubnout?

popelka213
19. čer 2012

Ahojky,prosím nemáte některé zkušenost jak rychle zhubnout?Já už zkoušela snad všechno a nedaří se mi zhubnout-už sem z toho až zoufala:(.Chtěl bych se zase dostat na váhu kterou sem měla před otěhotněním.

tstko
2. říj 2013

ahojky rychle, ne to je hloupost radši pomalu ale jistě 😉 stačí jíst jen 5 -6 x denně, a trošku pohybu já cvičím doma a jednou týdně zajdu na cvičení.. uvidíš to půjde.. 🙂

simona299
3. říj 2013

Rychle je blbooooost. Mluvim ze zkusensoti. Jako dvacetileta jsme opravdu hubla rychle, tyden jedla mrkev, nebo skoro nic. Hladovky proste blbosi na entouuuuuu. Akorat ti to zpomali metabolismus.
Proste jez zdrave, pravidelne, trochu pohybu.
Zhubla jsem jednou opravdu rychle a hodne ze jsem pila nake bilkovinnove kojtejly opravdu vaha sla dolu, pak jsem presla na normalni jidelnicek. Telo si to pamatuje a i kdyz jsme presla na zdravy jidelnicek tak to slo nahoru rychle, proste stacilo zhresit nakou sladkosti,ale telo uz je zblble.
Jez pravidelne, zdrave a pohyb to je vse. 🙂

tstko
3. říj 2013

Jojo mám podobnou zkušenost 🙂) souhlas..

netucni
7. říj 2013

Přiměřený pohyb a především úprava jídelníčku jsou jsou jedinou cestou ke zdravému hubnutí bez jo-jo efektu. Klidně mi napiš na netucni@seznam.cz, můžeme to probrat. 😉