Ahoj, ahoj, ahoj 😀
Takže...zakládám tohle téma, pač už si fakt nevím rady a potřebuju poradit 😝 Jde o to, že jsem půl roku po porodu a ještě jsem ani trošku nezhubla. V těhotenství jsem přibrala 28 kg, po porodu jsem hned přišla o 6 kg, pak během 14 dní o další dvě a od té doby vážím pořád stejně. Takže mi ještě zbývá 20 kg na moji původní váhu 😖
Nemáte nějaký recept jak s těma kilama zatočit 😀
Vím, že na každýho platí něco jinýho, ale já klidně vyzkouším všechno, jen když to zabere 😀
Už před těhotenstvím jsem 14 kilo zhubla, ale to bylo tím, že jsem pracovala a od rána do večera lítala 😝
Jenže to už teď nemůžu, s malou se to fakt nedá 😀
Poradíte jak na to 😕 😅 😀 😀 😀
No a kdo mi poradí a já díky němu zhubnu tak má u mě schovanou bonbošku a velký dík 😀 😀 😀
ahojte hviezdy - ide nám to ide??? 😉
tak já jsem tomu dnes dala na prdel... snídaně ok, svačina ok. Oběd až ve tři hodiny-byli jsme mimo, tak snad se mi ten metabolismus nezblázní...
no nic moc dneska jsem hrabala ve skříni protože jdu v sobotu na ples a já už se fakt do ničeho nevlezu jsem vorvaň fakt ☹
dneska byl opet obed polevka a neco ze zdrave vyzivy (salatek a celozrnne pecivo) akorat jsem jedla moc brzo, tak jsem domu prisla vyhladla a prohrabala lednici a mrazak, co tu jeste mam, tak jsem kombinovala vse mozne, nastesti v malem mnozsvi 😉
Holky ja dneska byla u zubare, takze jsem mohla bastit az v jednu hodinu, snidani jsem nestihla, takze jsem jedla az v 6 vecer 😖 dala jsem si kralika na zelenine - kostky masa, mrkev, celer, jablicko jsem tam taky prdla a kari, olivovy olej, cibulka, cesnek. Je to dobrota. papala jsem to bez prilohy. Ted si vzpominam ze jsem tak v 5 mela celozrnou housku.A vcera jsem se prekonala a byla jsem cvicit 😀
na obed kureci steak100g a krajic chleba a pak pufovane chlebicky2 a ted sem mela domaci leco s vejcem 2rohliky a dzus koncim maximalne mandarinka jablko a mozna jeden chlebicek este
Zas mi to ta kobyla sežrala 😠 😠 😠
Jdu si dát lehkou véču 🙂 Ale koukají tu na mě 2 květákové placky 😀 Ale odolám jim 😝
Odpo jsme tu s manžou zkoumali jídelníček který vyšel minulý pátek v MF Dnes a manža konstatoval, že je to děsné omezování 😒 Ale myslím, že jde do toho se mnou... I když polystyrén jíst nebudeme, ale rozhodně alespoň pravidelně a málo 😉
Holky vite co jsem si vsimla,ze kdyz clovek neco dela,treba cely den uklizi,beha kolem mimca,zarizuje ve meste,nebo je v praci a ma nejaky hoňky,tak nema cas na zradlo a nepremysli co by si dal. A sezere se tak daleko min. jak si clovek sedne k televizi a zacne se nudit, tak jde zrat. Aspon ja to tak mam 😀
A s tim pitim, clovek muze pit jak blazen,jde to, ale musi mit v blizkosti zachod, to je pak des kolikrat pak jdete curat. Zasadne tolik nepiju kdyz jdu do mesta po predchozich zkusenostech 😀
ahoj hoky 😉
kvikvi, to máš recht, žeru zásadně jen z nudy, no a při mimi bývá nejvíc nudy večer, když usne, jestliže tedy spí... 😎 a s těma záchodama, tady na Kladně bych asi musela chodit do křoví, pač tu jsou veřejný asi tak na dvou místech, takže...
mám pár tipů ze stobu"
andrissek- sladkosti může s velkým úspěchem nahradit tyčinka Guareta, je v různých příchutích za cca 30,- k dostání v lékárnách, může i nahradit jedno jídlo pokud člověk nemá čas , musí se ale zapít tak 0,5l vody 😉
osobně ty tyčky ještě nemám vyzkoušený, ale co nejdřív vyzkouším a dám vědět...(nebo dejte Vy 😉 )
pak třeba snídaně: nevím, jestli jsem to tu už nepsala, ale výborný ( no, dobrá, tak uspokojivý 😎 😝 )jsou cereálie Dobrá vláknina, zasytí nadlouho, takže bez problémů vydržíme do svačiny..., dále 4fit od Cemixu a taaky Bona Vita Dobrá kaše(poslední dva jmenované jsem hledala zatím jen v tescu a neměli 😠 )
no a nakonec pár tipů na "hubnoucí" svačinky: dopo- jogurty, kefíry, jogurtová mléka, samo, že bez tuku a měly by být i bez cukru, ale ty jsem zatím v sortimentu místních obchodů nenašla( bez cukru a light jogurtový mlíko vyrábí prý Mlékárna Kunín, příchuť jahoda)
jabko(nebo broskevnebo možná i kousek ananasu)+cca 50g Eidamu 30% nebo třeba kozího sýra nebo 1/2 cottage sýra
a odpo- řapíkatý celer s tvarohovým dipem( ten jsem dneska prubla a bylo to celkem dobrý, teda hlavně ten dip, kterej se skládá z: dvě lžíce vrchovatý odtučněného tvarohu, trochu soli, trochu bylin, trochu citronové šťávy a česnek)
paprika s česnekovým tvarohem(jako ten tvaroh na slano a s česnekem je výbornej, citron tomu dodá lehkou pikantnost, takže fakt dobrý třeba k rajčatům, mrkvi ale i na takový ty "zdravý chleby", ty tenký, nevim, jak se jmenujou a nevzpomenu si na název jedinýho... 😨
nebo taky vejce+ celerový salát( prý se prodává sterilovanej, ale ten neznám...a vy??)+ 1 kus pečiva
dalo mi to sice zabrat,než jsem si to doma do "notýsku" 😀 sepsala(nemáme tiskárnu)ale budu zkoušet...
Tak zatím, pádím pryč, protože kůň pořád nějak blbne a mě nebaví, jak mi to furt padá a taky se přiznám, že musím jít lehnout, sedy lehy dneska nebudou, jsem pořád ještě chcíplina, to mě fakt štve, protože zlenivím a pak nebudu holky na ae stíhat 😖
Už se těším na první vážení 😉 doufám, že moje ( i Vaše) dosavadní snažení přinese výsledky!!!
papa 🙂
Kvikvičku, máš recht, jak s tím dlabáním, když nemám co dělat, i s tím hajzlíkem... 😀
Pravidelnost v jídle jsem dneska taky nedodržela, protože jsem obědvala (kuřecí směs s ananasem plus celozrný chleba) v poledne a pak po třetí jsem letěla s malou na cvičení (cvičí ona, já néééé, jenom za ní lítám) a nestihla jsem před tím nic sníst, takže dlabanec přišel až po šesté večer - ale jen jeden krajíc celozrného chleba plus plátkový sýr apetito linie. No a chuťové buňky jsem oblafla musli tyčinkou.... 😉 Teď bych si už zase něco dala, tak jdu na ten kotlík čaje, co na mě čeká - s tím pitím to zase nevyšlo .. tak to aspoň kapku doženu teď večer...
Smoulindo, tabulka je fajn, těším se na první cifry.. 😕
AHoj,
zatím jsem tu mockrát nebyla, tak jak vám to jde??
Já hlásím, že od zítřka jedu naplno i se cvičením, co mi ještě do té dokonalosti hubnutí chybělo a řítím se na první hodinu spinningu v tomto roce 😉 takže mezi 17.15-18.15hod na mě moooooooooooooc myslete, jestli neumřu, dám vědět, jak to se mnou vypadá 😉
Tak jsem přelouskla testík od Šmoulindy a co mi vyšlo?
Docela fajn hodnocení, prej mi nedělá problém zhubnout, ale pak si váhu udržet, mám vyměnit čokošku za ovoce - hm, asi na tom něco bude 😉 Ale snad to půjde 😉
Jinak moje dnešní snídaně byla "bohužel" rohlík se sýrem a čajík
sváča - ovoce
oběd - řízeček s rajčátkem
sváča - nebyla, neb jsme byli dlouho venku a nestihla jsem to
večeře - no zhřešila jsem - chlebík s pašitkou a rajče ☹
Hm sice nic moc, ale já to postupně vylepším, nějak mi to naráz nejde, vše změnit
A co vy?? Jdete na to radikálně či postupně?? 🙂
kvikvičku moje řeč 😉 jak není čas tak se nežere 🙂
Nikde nikdo tak si to nechám na zítra a jdu do hajan, dobrou a ať to jde zítra všem dobře 😉
žienky, vy to tu teda riadne rozpisujete - nestíham ani čítať - neviem, ale to piatkové váženie u mňa neprinesie isto žiadnu zmenu - zatiaľ som na oblečení nič nezbadala 😝 😀 😀 😀 😅 😀
ja jsem se vecer tak nudila ze sem si sla nandat dalsi porci leca s rohlikem a zapila dzusem v posteli ! 😒 no jen co se otepli budeme casteji behat po venku ono je to i tim ze je zima trosku se obalujeme 😀
ahoj holky,
dneska:
snídaně: 30g kukuř. lupínků, jogurt-activia višeň
svačina: banán
Holky , u nas venku sviti slunicko, bud pujdu behat, nebo vytahnu psa tchyne a pujdeme na dlouhou prochazku, za barakem mam kopce a lesy a hory doly. Sama se tam bojim,ale mam jeden problem,pejsem je hrozne starej,asi by to neusel,ale ven rozhodne pujdu,aspon se projit k rece. Ja musim mit kazdy den nejakej program,az prijdu,tak musim utrit prach,umejt wc a koupelnu a zalit kyticky,kdyz budu mit choutky,tak pujdu zehlit a pak pomiluju manzela 😀 😀 😀 ten je na me tak hodnej,kvuli me si nekupuje zadny dobroty a kdyz jo,tak je sni v praci, a kdyz preci neco prinese domu, da to do lednicky a nalepi na to listecek: Milacku, zkus to vydrzet,miluji Te.Jsem se tak nasmala,kdyz jsem to nasla v lednicce 😀
holky kuknete na toto http://www.rodina.cz/clanek4974.htm moc pekny clanek. Holky s tim pitim, ja mam dvoulitrovku v obyvaku a porad na ni cucim a beru ji i k pocitaci a v kuchyni mam konev caje, jak tam vlezu, musim si cucnout, a prej je dobry varit si cerny caj s citronem, prej vas to jakoby zasyti 😀
ahojte holky, tak jsem tomu dneska moc nedala. manza nebyl dva dny doma, tak jsem do prace vstavala az kdyz uz to fakt bylo nutny, tak snidane byla v praci. k obidku jsem si dala testoviny bolognese 😖 , ale veca uz byla lepsi - ovesna kase s broskvemi.
vcera jsem tak premyslela, jak jsem dokazala vzdycky zhubnout, co bylo potreba.
- male porce, ale zas jsem jedla vse (krom cokoladky). Nez jsem se to naucila, tak jsem si vse vazila a na kazde jidlo jsem mela vahovy limit. Bohuzel uz jsi je nepamatuju ale zas to nejak vypozoruje podle velikosti porce. Behem 14 dni jsem byla schopna odhadnout optimum jidla.
- do prace si nosit jidlo z domova.
- casto pit, i kdyz jen treba trochu
- pred odchodem z prace (cca kolem treti, pul ctvrty) jsem si davaal jogurt s musli, ovoce nebo neco takoveho, abych neprisla domu hladova
- alespon 2x tydne intenzivni sportovani a co nejvic chodit peso, doma kazdy den trochu posilovat
vzdycky to zabralo, tak uvidime jak ted 🙂
holky jste tu nekdo?
Ahooooj 🙂
Tak jsem konečně doma, ale že to jsou fofry 😀
Včera celý den v práci, dneska teda jenom na ranní 😝 Teď čekám až se mi vrátí Katrinka a půjdeme poupí poupí 😀
K snídani 2x hovězí vývar, k obědu zeleninový salát s kuřecím masem, odpoledne rohlík se sýrem a šmitec 😀
Zííííííííííítra je náš velký den 😀
Ahojky 🙂
no jo...zítra už je pátek a velké vážení..bojím,bojiím 😀 😀 😀
já dnes k snídaní activii...o bědu nic 🤐 🤐 🤐 nebyl čas a ke svačině mandarinku,kiwi a křehký chlebík
ja jsem mela ke snidani bily jogurt a do toho jsem si nakrajela jablicko-to bylo tak dobry 😀 ,pak jsem mela zeleninovy salat s lososem,udelala jsem si vetsi kopicku takze jsem ho i vecerela, a schroustala jsem i 1 klementinku a dve mandarinky,vypito mam 2 litry,ale stihnu jeste litr a pul. Venku jsem nebyla,ale uklizela jsem doma,takze jsem se nevalela,asi pujdu zehlit, ale az dokonikuju. 😀 😀
ahoj holky,smouliii kde pracujes? A chtela jsem se jeste zeptat, Smouli,ja nejsem v tabulce 😢 nechci Te honit,to vubec,ale ja tam nejsem 😢 😢 😢
holky ale zvazit se musime rano jak vstanem,protoze jak zacne nekdo bastit a pit ty 3 l vody tak to bude zkresleny 😀 a cetli jste ten clanek jak jsem sem dla ten odkaz,holky ctete,stoji to za to. 🙂
Kvikvi už jdu na to 🙂
Ahoj holky,
tak dneska jsem pořádně nesnídala, protože jsme zaspali a nebyl čas... 😒 Takže jsem snídala v autě - celozrného šneka a loupák 😕 😉 K obědu jsem měla rizoto, takže to by celkem šlo a od té doby nic... 😕 Nebyl prostě čas... Byli jsme u kamarádky, pak kouknout v Praze po krámech a když jsme dorazili domů, tak jsem to prostě nestihla... Ale večeři si dám jen lehkou 🙂
Včera jsem si dala jogurt s müsli a manža se pak cpal a já na něj mlsně koukala 😀 Říkal mi, že jím votruby 😀 😀 😀 a pak mám hlad 😀 😕
No zítřek nevím nevím... Snad možná kilíčko 🙂 Ale dopoledne jdu cvičit 😉 Mamka půjde s prckem ven a já do mučírny 😵
Tak já měla celozrný chleba se sýrem.
K obedu bude kuře s rýží 😉