icon

Vacushape, pomohl Vám v redukci tuku?

volfikovi
25. bře 2017

Ahoj holky
Hodně dlouho jsem si držela svou váhu , ačkoliv i tak to byla k mé výšce velká nadváha.
Ted sem vyfasovala clostil a za dva měsíce užíváni mám o 7 kg více a při mých 150 cm váhu neuvěřitelných 93 kg
Sem nasrana , a končím s hormonama.
Ráda bych se objednala k obezitologovi , já vím,že musím změnit jídelníček a cvičit atd ale tady nastává hlavní problém
Nemám vůli absolutně na nic a neumim se k tomu donutit.
Mám velká prsa ,což me třeba omezuje v behání ,prostě bolí.
Napadl mě vacushape ja vím,nemohu čekat zázraky ,ale alespon by to byl nějaký pohyb
Jaké s ním prosím máte zkušenosti?
Děkuji moc za poznatky

tobove
25. bře 2017

Ahoj,kdysi jsem na nej chodila a musim rict,ze se mi spis zmenila postava,jestli se to tak nejak da nazvat...Udelaly se mi takove hrozne tukove polstarky na bocich,ktere jsem pak pracne shazovala...Ale muzu doporucit treba vibracni plosinu,vim,ze tam chodi i holky s vetsi nadvahou,tak treba Ti to bude vyhovovat.Kazdopadne bych mozna zkusila zacit chodit hodne pesky.Kazdopadne musis vyzkouset,co Ti vyhovuje,drzim palce

adypro
26. bře 2017

Ahoj,
celkově moc doporučuju zajít k odborníkovi na výživu (ani ne k obezitologovi), např. www.viviente.cz, chystám se k nim taky, ale sama tak trochu vím,co bych měla a neměla. Přeměří tě na přístroji, zjistí kolik máš tuku, svalů, zanalyzují jídelníček, navrhnou řešení (působí i v jiných městech než jen Brno), dlouhodobě sleduji jejich stránky.
Na Vacushape jsem chodila, je to takové to cvičení na pasu v podtlaku, že? Tak to bylo super, je pravda, že jsem u toho změnila jídelníček, chodila jsem cvičit i na vibrační plošinu a po ní někdy na ten vacushape, úžasně to redukuje celulitudu.