Zlatá vejce, máte s nimi zkušenost?

niky04
16. dub 2013

ahoj chtela bych se zeptat jestli nejaka z vas ma zkusenost se zlatými vejci a jestli nevíte kde jsou k dostání ... dekuju 🙂

kajalka
16. dub 2013

Kdyby všechny tyhle bobule fungovaly a byly bezpečný, svět je plný šťastných štíhlých lidí. Je to humáč. Zdraví by ti mělo být přednější, jinak než zdravou vyváženou stravou a přiměřeným pohybem trvale nezhubneš.

berenika39
16. dub 2013

vejce si vezmi normální, k večeři, je to bílkovina, se zeleninou...dvě. když k tomu přidáš další lehký a zdravý jídlo přes den plavání, kolo, cokoliv, co tě bude bavit, zhubneš na 100%. adipex jsem brala, nejsem na to pyšná, ale bylo to před dvaceti lety, byl tu populární, sndno dostupný a nevědělo se o tom, co je to za svinstvo. už jsem to tu psala několikrát, bylo mi přes dvacet, po porodu mi zbyla kila, brala jsem ho měsíc a pak jsem se půl roku léčila. zkolabovala jsem následkem abstinenčních příznaků, byly šílený, rozhodilo mi to metabolismus a psychika se sesypala jak domeček z karet. nejdřív jsem nevěděla, že je to následek toho, že jsem vysadila adipex, došlo mi to, když se mě v nemocnici ptali, co beru za léky. byla jsem blbá. tak nebud taky.

llluckaaa
16. dub 2013

Jé, já už se lekla, že se tu zase nabízí investice do zlata 😀 😀 😀
Ještě že to holky přede mnou vysvětliy 🙂 O zdravou výživu i o hubnutí se hodně zajímám, mám načtené kdeco, za sebou plno přednášek o obezitologii, ale o zlatých vejcích v této souvislosti slyším dnes poprvé. Takže to asi nebude žádný zázrak 😒

helcenka
16. dub 2013

Zlaté vejce a další sajrajty na hubnutí tohohle typu spouští v těle procesy, které mohou vyvolat skrytou chorobu nebo probudit spící buňky, ze kterých může vzniknout nádorové bujení. To nejsou žádné plky, ale bohužel mám s tím i zkušenost v blízké přízni.

Takže jestli potřebuješ zhubnout nebo někdo ve tvém okolí, tak nejlepší je se pořádně hýbat, jíst rozumně a myslet pozitivně a nesedět doma a brečet na tím, že nikdy nezhubneš a jak nemáš pevnou vůli. Nejen změnit životní styl ale také myšlení.
Tak hodně štěstí.

speedygon
17. dub 2013

O léku jsem neslyšela, ale co jsem si teď přečetla pár diskuzí, tak bych řekla, že je dost nebezpečný. Má na svědomí nejen závislost uživatele na tomto svinstvu, ale nejspíše i nějaká úmrtí...já osobně bych do žádných "hubnoucích preparátů" v životě nešla. Vše je to jen reklama kvůli zisku, samotné léky nikdy účinkovat nemohou-pouze ve spojení s dalšími prvky podporujícími hubnutí(zdravý režim,atd.).

darija06
28. kvě 2019

Nechápu jak někdo tohle může brát a riskovat a nebo tomu věřit. Jsou i jiné doplňky, zdravější, ale zhubnout se dá i bez toho pomocí zdravé životosprávy. Pokud člověk cvičí, tak je dobré zařadit do jídelníčku protein třeba v podobě bílku. Momentálně zkouším od muj bilek ty pytlíky a zatím teda velká spokojenost.