Zoufale potřebuji zhubnout
Ahoj holky,nejsem sice jeste mama,ale potrebuji pomoc s hubnutím.Po skoncení braní ha jsem hrozne pribrala a nejde mi to vubec zhodit.Poradkyne na vyzivu mi rekla,ze mam podhodnotu bazalniho metabolismu z hladovění.Takze kdyz zacnu sportovat,nic se nedeje.Nema nekdo z vas dobrou zkusenost s nejakym poďradcem na hubnuti nejlepe Brno?Díky za každou radu.
@lassii Taky vřele doporučuju Michal Josef Tóth a jeho knihu Co vám výživoví poradci neříkají. Měl by si ji přečíst každý a kdo potřebuje zhubnout, tak tuplem. 😉 A pak jeho FB skupina, jak píše @zuzalinkak . Vše zdravá životospráva, vyvážená strava, cvičení, žádné diety, přípravky a zázraky na počkání.
Mám to samé, jen jsem nebrala přímo HA, ale byla jsem na hormonální léčbě. Plus 10 kg. Jsem u Nutrizone v Brně - www.nutrizone.cz a je to fajn, opravdu lidský přístup a můžeš využít slevu od VZP, pokud jsi v Klubu zdraví. mám dole 8 kg, začínám teď sportovat, takže to šlo jen stravou. Ono to tělo se celkově buduje hlavně v kuchyni. Kdybys měla zájem, klidně napiš. 🙂 Ale za mě stopro nutrizone, dostala jsem doporučení od dr. Dvořákové. 🙂 Jinak s fitkem ti moc neporadím, já chodím posilovat do parku, když je počasí :D A jinak běh 🙂

@be_ruska IncoreFitness. Je v Lisni. A za sebe muzu velmi vrele doporucit 😉