Escape Box pro svatebčany. Uvítali byste?

zelenafazolka
23. říj 2023

Zdravím, uvítali byste nějakou originální zábavu pro svatebčany? Například Escape box, který by museli ve skupince hosté vyřešit (např. po 5 lidech) a uvnitř by na ně čekal nějaký dárek? Boxy by byly personalizované svatebčanům na míru. Zdá se mi, že by po nějaké takové zábavě mohla být poptávka, ale zjišťuji zájem. Případně, kolik byste byli ochotni za takové box zaplatit?

kelerub
23. říj 2023

@zelenafazolka já budu za věčného škarohlída, ale tohle by nebylo nic pro mě. Tyhle ty řízené zábavy vždy protrpím. Člověk se dobře baví a najednou se musí dělit do skupin a řešit rébusy. Takže za mě ne, najde se zábava, kterou lze pojmout trochu méně povinně.

1pomnenka
23. říj 2023

Svatby protancujeme, her se neúčastníme, nesnášíme je.

slecnami
23. říj 2023

Taky tyhle "super zábavné" organizované hry nemám ráda, takže za mě určitě NE!

suzanna123
23. říj 2023

Za mě ne. Svatebčané dostali jídlo, pití a všichni se bavili, jak chtěli. Nevím, proč bych v rámci svojí svatby chtěla organizovat teambildingové aktivity... Nicméně já nejsem míra vkusu a na svatbách se organizuje spousta věcí, ze kterých na mě jdou osypky, tak hádám, že i tohle zboží by si svoje kupce našlo. Ale spíš bych se zeptala na beremese

ruzova_pastelka
23. říj 2023

Na jedné svatbě jsem to zažila a bylo to naprosto boží! Úžasně promyšlená věc, ohromně nás to spojilo a pomohlo to seznámit lidi z různých světů 🙂

Ale! bylo to velmi promakané a nejlepší na tom bylo, že to vymýšleli nevěsta s ženichem, kteří věděli. Věděli, jak dát dohromady týmy, ukryli do hry spoustu vtípků a překvapení "na míru". Dokonalá věc, ale jako komerční nápad by to ztratilo většinu svého kouzla. Navíc si myslím, že skupina lidí, kteří tohle ocení, za to rozhodně nebude ochotná platit externistům - a upřímně, ani jim to svěřit. Tohle se musí dělat s láskou a vlastnoručně, jinak to nikdy nebude to pravé...

zelenafazolka
autor
23. říj 2023

@suzanna123 Děkuji za tip a naprosto vás chápu i ostatní tady v diskuzi. Není to pro každou společnost.

zmrzlinka
23. říj 2023

Závisí jaká parta lidí se sejde....

ondul
23. říj 2023

Já teda taky tyhle zábavy na svatbách nesnášim.

cilkat
23. říj 2023

Taky záleží, jestli slavíte svatbu s partou kamarádů (pak by to mohla být zábava), nebo s rodinami obou stran a pár náhodnými "svědky" navíc - pak dost hrozí, že to bude umělé a pruda. Platit jako svatebčan bych za to ale nechtěla ... ale přišlo by mi zcela ok, kdyby nevěsta s ženichem řekli, že chtějí místo darů hotovost (a ta byla použita na to), případně příspěvek na to rovnou vypsali jako svatební dar.

zelenafazolka
autor
26. říj 2023

A co takhle udělat ten escape box jen pro děti? Že by jim dopomáhali dospělí, ale především by to bylo na zabavení dětí na svatbě/narozeninové oslavě?

michaela666
26. říj 2023

@zelenafazolka Myslím že na dětskou oslavu narozenin doma by to bylo super. Na svatbu a velkých oslavách tuhle nucenou zábavu na skupinky nebo pro pobavení ostatních nesnáším. Vždycky když se to začíná organizovat, někam se vytratím. To věčné přemlouvání jaká to bude sranda je mi fakt proti srsti.