Jak řešit svatební noc bez osamocení novomanželů?
Dobrý večer
Chci se zeptat jak by jste byli v pohodě s tim že nebudete mit svatební noc že budete sami s manželem .
Jde mi to ze příteluv sveděk nema holku už a je z daleka a ma spat u nas . Kdyz ji mel byla dohoda ze pujdeme vsichni na pokoj kazdy do svych pokoju a ze s manzelem bude sami kdyz mame i hlidani .
Jenze ted to na hotel nejde protoze je blby aby tam byl on sam takze budeme u nas takze ja budu odstrcena protoze vecer pujdou spolu pit ze jo . A bavit se spolu .
Ja nepiju takze pujdu max jak ridic jupi me si vsimat nebude a bude se bavit jen s nim
Hele a co kdybyste ho nechali u vás, aby nemusel platit hotel a do nějaky ho luxusního hotelu se snídaní jdete vy.... Takhle bych to vyřešila já.... Hosté ať se vyspi třeba u nás na karimatce a já bych si Lebedila v luxusu
Za me - svatebni noc jsme meli 😉
K diskuzi - jasne bych rekla svuj nazor, vsem (za me kamos mozna naopak bude rad v hotelu sam). Pokud ne a dopadne to - oni dva popijeji... sehnala bych si fakt luxusni sexy pradelko, predstoupila pred ne, ze bud manzel nebo si to jdu udelat sama... odvedla si novomanzela do nejblizsi neodhlucnene mistnosti a ta vterka vedle by zmizela pri prvnim kole...
U nás měl spát manželův svědek s přítelkyní. Ale nakonec si rozmysleli a jeli domů se známými s tím, že nám nechtějí kazit noc a vyrusovat. Noc proběhla sice jinak než jsem plánovala, byla jsem v 5 měsíci tak jsme museli opatrně jelikož mi nebylo dobře.
Zakladatelko, jak to dopadlo? Poslalas svědka na hotel?

Tak tohle mi vážně nepřijde normální 🙈