icon

Svatebni šaty - slušá tutu sukně s top i baculkám?

moudra_sova1
25. črc 2019

Ráda bych se vdavala v tutu sukni s topu, ale na netu jsou fotky samych hubených nevest, zatimco ja jsem baculatá. Nemáte fotku at už vaší nebo kamaradky, která neni uplny hubeňour?

Strana
z3
moudra_sova1
autor
25. črc 2019

Zeny děkuji za odpovědi. Jsem mensi postavy a bohuzel nemám pas ani boky. Zkudila jsrm tutu sukni a fakt vypadam ne moc dobre. Takze liv na ty prave saty pokracuje

bassetlady
25. črc 2019

@j.a.n.i já ji snesu jen na baletkách. Mám roční holčičku a pořád by jí to někdo chtěl kupovat. Jen přes moji mrtvolu.

claire90
25. črc 2019

@guinea myslim, ze zena spokojena sama se sebou neresi okoli..

makronka222
25. črc 2019

Me se tohle libi!!! Kdyz uz je nekdo bacule, upravena a stylova tak proc ne? Co maji nosi? Nebo maji byt zalezle doma? Jen at to umi prodat!
je to rozhodne lepsi pohled, nez na matky s mastnou palici v hroznejch hadrech, ktery jsou schopny si vzit absurdni outfit kamkoliv...

trdelnik234
25. črc 2019

@journals
Hej ten presne.

trdelnik234
25. črc 2019

@makronka222
Tak furt lepsie jak adidas teplaky, ale ked uz sa pytala, tak si asi nebola az tak ista no.
SKOda, ze nedala fotku

makronka222
25. črc 2019

@journals
Converse s kaminky a nevesta, proc ne? Tvoje svatba to neni, tak si to neber

makronka222
25. črc 2019

@trdelnik234 se nedivim, ze si neni zakladatelka jista, kdyz ji furt nekdo keca do vahy, postavy. Kde ma pak brat sebevedomi? Ne kazdymu jde hubnout raz dva

barulina
25. črc 2019

@sudylichozrout ja preferuji uprimnost ;D

barulina
25. črc 2019

@trdelnik234 no nechci ani radeji;D ja teda resim kazdy spek co me vyleze, hlidam si to. Nejsem zadna vychttlina ale pak jak vidim toto tak si tikam proc ja se tim tak trapim

klea81
25. črc 2019

@makronka222 no mohly by třeba zkusit do svatby shodit 😉to bude možná méně pracne, než hledat slusivou sukni.

widowblack
25. črc 2019

Je být baculkou a baculkou ... jsou holky co maji par kilo navic a jsou pevne a hezky stavěné , a pak ty co sou povoleny , a ne vse vypada na nich hezky ... takze je to hlavně i o tom jaky si typ baculky

journals
25. črc 2019

@makronka222 Není, však ať jde třeba nahá, mě to je opravdu úplně jedno 😂 ono méně je někdy více a u svateb to platí dvojnásob 😉

journals
25. črc 2019

@makronka222 Zakladatelka tématu by se teda asi neměla ptát na diskuzi... hubené modelce bych napsala to samé. Holce při těle bych doporučila trochu soudnosti. Ale vzhledem k tomu, že dotyčná sama neví a ptá se, tak je fajn, že o tom přemýšlí. Jinak ať si jde samozřejmě v čemkoliv uzná za vhodné, je to její svatba, ne naše.

sudylichozrout
25. črc 2019

@barulina tak jen pro tve usi, jo? Utopil se v sadle 🙂 Ale nikomu ani muk 🙂

sahrazad1
25. črc 2019

@moudra_sova1 o hodně kratší verzi na svatební noc jako prekvapko pro novomanzela uuuplne klidne ;) k tomu puncosky, culicky a efekt je dokonan ! :D

lucajda17
25. črc 2019

@moudra_sova1
Ono zalezi na tom, jaky typ postavy mas. Jestli hruska nebo jabko. Jestli mas i silne ruce. Sla jsem tedy jen na bratrovu svatbu, ale zvolila jsem saty s rukavy, aby se ty tluste ruce,, schovaly'' a kdybych se mela vdavat, tak si podobne i svatebni vyberu. Ale opravdu vzdy zalezi na dane postave a je potreba vyzkouset co prave tobe sedne a jak se v nich budes citit.

snahnah
25. črc 2019

@trdelnik234 Prdele na zádech si běžně neukládám, někde jsem to viděla ve větším (beremko nebo modnipeklo) 🤣 Tím pasem jsem myslela to užší místo pod prsama. Jsou nevěsty, které díky neexistujícímu pasu a blbému střihu šatů vypadají, jak sloup.

zlorenka
25. črc 2019

zaclony patrej na okna, hrozna moda. Ale ze zvedavosti jsem prolezla google a s udivem zjistila, ze se mi na boubelkach nejvic libi strih ala morska panna, nepridava to kila, tvaruje siluetu a ten rozsireny spodek to opticky dorovnava.

barulina
26. črc 2019

@sudylichozrout drzim usta

pink_unicorn
26. črc 2019

Nemyslím, že by silné ženy musely chodit zrovna ve spacáku, ale oblíknout se jak obří kremrole, to jsou opravdu akorát pro smích.

babanci
26. črc 2019

Tutu sukně se mi sice líbí, ale na oplácaných holkách ne. Mojí tříleté vnučce sluší moc. Jsem taky baculka, mám vel. 44 a nejlíp si připadám ve splývavých, ideálně ušlechtilých materiálech, jako je hedvábí a střih velmi jednoduchý, který nechá vyniknout téhle metráži. Šiju si, ale svatební bych si nedělala, přináší to prý smůlu. Kdybych se vdávala, možná bych zvolila krátké, protože mám tu kejdu, že mám štíhlé nohy.

betelgeuzz
26. črc 2019

I baculaté holky můžou samozřejmě chodit upravené a stylové, ale to v tutu sukni nejsou.
Zašla bych do kvalitního svatebního salonu (i když třeba není v plánu šaty půjčovat z půjčovny) a vyzkoušela různé typy šatů a zjistila, co sluší zrovna mě. To, co vypadá pěkně na věšáku, nebo na hubené holce, nemusí slušet baculaté. Já jsem třeba malá a hodně štíhlá a taky si nemůžu vzít to, co si vezme vysoká s velkýma prsama.

bayt
26. črc 2019

Když se chce, všechno jde, je na to potřeba mít trochu postavu, ale tohle je pro zatvrzelé nepřátele tullu sukní u dospělých :D Jedna fotka je i svatební...

bayt
26. črc 2019

Na plus size nevěstách se mi líbí třeba toto

bayt
26. črc 2019
babanci
26. črc 2019

@bayt Jo, ta poslední fotka, takhle to vidíme u mé nejmladší dcery. Je mladá, štíhlá, krásná...jo, to bude pěkné. Dík za tip.

trdelnik234
26. črc 2019

@bayt

Jej super, ze si to sem dala. Ja sa budem opakovat, ale na vsetkych tych obrazkoch sa mi najviac pacia topanky, top posledny obrazok.
Ten prvy by este isiel, ostatne nie. Ta nevesta mi pride nezladena, tak v style "iny vrch, iny spodok" a pritom je to krasna zenska.

trdelnik234
26. črc 2019

@bayt
to je taka klasika no. Ta mulatka ma fajnove saty, fakt pekne. Chce to ale pevne ramena bez celutilitidy

babanci
26. črc 2019

Většinou mají baculky silnější paže, takže pokud ano, na špagetová ramínka asi taky ne.

Strana
z3