icon

Svědek. Dá se změnit?

misicka03
5. říj 2020

Zdravím, chci se zeptat dá se změnit svědek? Když jsme vyřizovaly papíry zapsala jsem i svědkyni jenže ona teď obrátila a já nevím co s tím.

klokanka31
5. říj 2020

@misicka03 Svědek na svatbu?

tasimia
5. říj 2020

Ano dá 🙂

sonaxoxo
5. říj 2020

Da se zmenit svedek,bez problemu!

klokanka31
5. říj 2020

Určitě dá, já teda docela koukám že se musí předem zapisovat. My svědky uvést nemuseli, naštěstí. U mě odpadli dva svědci během týdne, až třetí klapnul ☺

misicka03
autor
5. říj 2020

@klokanka31 ano chtěli to po nás, jména a rodné čísla. A myslíte, že to jde i ze dne na den? Prostě se někdy takové věci dějí :(

katkas75
5. říj 2020

@misicka03 jde to i těsně před obřadem - známý si zapomněl obcanku, tak tam naběhl jiný svatebčan😊

eviicka
5. říj 2020

Také se divím, že to chtějí předem. Moje svědkyně byla třeba do poslední chvíle nejistá, jestli bude moci, naštěstí u nás si brali údaje až před obřadem. Každopádně změnit to nejspíš půjde, přece vás nepošlou domů (určitě bych je ale informovala).

tasimia
5. říj 2020

U nás to šlo taky hned, svědkyni nám odvezla rychlá a nastoupila jiná a nikdo nic neřešil.

keksik002
6. říj 2020

@misicka03 ano, da se zmenit i bezprostředně pred obradem. Je nutne aby mel novy svedek obcansky prukaz a tesne pred obradem zasli za oddavajicim nebo matrukarkou aby zmenily podklady

magdaleshka
6. říj 2020

určitě to jde ;)