Od kdy může miminko rozmačkaný banán?
Chtěla bych se zeptat, od kolika týdnů, měsíců může miminko ochutnat rozmačkaný babnán?? Nebo rozmixovaný v mlíčku?? Kamarádka dávala od 6 týdnů a to se mi zdá brzo.......
my jsme s banánem také nikdy problém neměli, malé chutnal, zácpu jí nikdy nezpůsobil, s podáváním jsme začali od půl roku věku malé
v šiestom týždni dávať dieťaťu rozmačkaný banán tak to sa mi zdá dosť opovážlivé 😝 , ja by som sa bála , aby sa mi dieťa nezadrhlo. Skôr by som odporučila od takéto piateho až šiesteho mesiaca prikrmovať postupne, nie naraz 🙂
Dobrí den maminky,
zaujímavé však je že kašičky a výživy s príchuťou banánu sú od 4 mesiaca.
No nam je 5.mesicu a prikrm davame od ctvrteho mesice..i doktorka nam rekla at zacnem davat zeleninu... A hlavne muj nazor je zkusit se ma vse. Jak pak zjistime na co je nase dite alergicke...rodice nas krmili od tri mesicu vsim co bylo i to co meli oni k obedu jen nam to rozmixovali...a jsme zdravi.tak proc nasim detem nedoprat...kdyz se to nebude solit,peprit a sladit tak to neublizi...to je muj nazor
ahoj holky mám téměř 6měsíční mimčo, nevíte někdo jestli jí můžu dát líznout lízátka dík
@131415161718 to jako fakt? 😖 jako na olíznutí lízátka neumře, ale je to fakt zbytečný. Jen cukr, nic to tomu drobkovi nedá, tak proč to dělat? Však lízátek se ještě nalíže až vyroste...
@listicka85
My banánek dávali teď, moc mu teda nejede , malému je 4 a půl měsíce tvářil se u toho jak kdyby byla 3. Světová válka 😂 ale jinak všechno v pohodě teď budu jenom čekat jestli se neosype, moc doufám že ne, příští týden se mu chystám dát jablíčko tak uvidíme jak bude reagovat a myslím si že je dobrý nápad zkusit třeba 3 lžičky a pak to nechat až na ten šestý měsíc Malý měl tak pět lžiček a úplně v pohodě ale banán byl úplně všude.A pevně doufám že bude vše v pořádku 😊💞🙂🙂🙂

No pane...!! Znám i takový případ, že mimčo dostalo svíčkovou s knedlíkem. Nekojit je strašně pohodlný a je tisíc důvodů, proč s tím skončit, aspoň co slýchám. Nestačím se divit. Pro svoje dítě a jeho zdraví udělám co budu moct a do půl roku nedostane kromě prsu nic než fenyklový čaj. A že ho neukrmím? Blbost, příroda si to reguluje šikovně. A pro maminky, co kojit opravdu chtějí a nejde jim to je spousta odkazů na laktační poradce, linku kojení...