icon

Wobenzym. Jaké máte zkušenosti?

werysek3131
19. led 2021

Ahoj holky můžete mi prosím napsat zkušenosti z wobenzymem? Nejlépe kdo bere po prodelani covidu. 16 mi zkoncila karanténa a stále mám horší dýchání. MUDr doporučila právě toto. Děkuji za případné odpovedi

werysek3131
autor
•
19. led 2021

Jen doplňuji 16.1.2021 ukončena karantena

luhana
•
19. led 2021

@werysek3131 Ja ho brala uz pred lety, kvuli jinym potizim, ale zadny kladny ucinek na zdravi jsem necitila a me teda nepomohl. Navic je silene drahy. Pokud ti ho dr. doporucila, tak jej asi zkus, treba tobe naopak pomuze.

werysek3131
autor
•
19. led 2021

@luhana už jsem ho právě koupila tak uvidím, děkuji.

1pomnenka
•
19. led 2021

Každý to má jinak, já musela brát probiotika, 14 dní průjmů mě vyšťavilo. Pak mi byla doporučena Milgamma N, obnovuje prý poškozená nervová zakončení. Covidový kašel trvá klidně i 6 týdnů, lidé, kteří byli zvyklí běhat 5km denně, si jdou po covidu zaběhat po 2 měsících. Wobenzym rozhodně nemůže uškodit. Zlepšení dýchání přijde časem, to se nedá uchvátat.

werysek3131
autor
•
19. led 2021

@1pomnenka díky za reakci. No já průběh měla takový že mě bolelo tělo hlava únava ucpané dutiny ale kašel jako takový tak ten nebyl.. Teplota také ne

werysek3131
autor
•
19. led 2021

@werysek3131
@1pomnenka takže teď ani nemám problém s kašlem ale to dýchání no

hojda
•
19. led 2021

část lidí píše, že nulový efekt

martiniquest
•
19. led 2021

Teta, pediatricka, mi wobenzym na covid doporucovala. Brali ho cela rodina. My zatim covid nemeli (nebo obtom nevime), takze vyzkouseno nemam

kocila
•
19. led 2021

@werysek3131 já brala před 2 roky a srovnání imunity a osypala jsem se hrozně (svědivá vyrážka ještě 3 měsíce po dobrání), za mne už nikdy a zbylé léky jsem vyhodila (vrátila do lékárny)...
zda to má vliv na covid, nedokáži říci

priefi
•
19. led 2021

@werysek3131 taťka měl pořád nějaké záněty v dutině ústní, pořád ATB kvůli tomu a Wobenzym jsem mu koupila na zkoušku a stav se zlepšil a cítil se i lépe

werysek3131
autor
•
19. led 2021

Ono asi co člověk to zkušenost no, vím že jsem teprve 14 dní od pozitivního testu ale je to nepříjemný chtěla bych se toho už zbavit 🙄