Aqualand a welness při nachlazení?

klonkytka
19. dub 2019

Ahoj holky, měli bychom dnes jet s přítelem do aqualandu, jenže já nevím, zda je to dobrý nápad. Jsem nachlazená, mám rýmu, ale zase nic extra hrozného. Nevím, zda je to dobrý nápad. Jestli se to nezhorší? Je tak tepla voda, sauny? Nevím. Voucher máme jen do dneška to mě nejvíc štve. Navíc nechci být ještě víc nemocná, když se snažíme o miminko..co teď dělat?
Možná by tam šlo zavolat a požádat o prodloužení? Ale mě se tam na jednu stranu i chce

slunickoseznam.cz
19. dub 2019

Já bych jela je tam všude teplá voda a sauna na rýmu jen prospěje

leniczka23
19. dub 2019

Ja bych nejela..ani ne tak kvuli sobe, ale kvuli ostatnim..neprijde moc fer tam jet a nakazit dalsi lidi..Bych byla fakt nadsena kdyby sem tam vxla s ditetem a ty si tam v saune frkala..ale.to uz musis vedet ty, jestli dodelavas nebo je to v zacatku..pokud v zacatku si nejvic infekcni..

chocomorocco
19. dub 2019

Mám stejný názor jako @leniczka23 Dávám si pozor, abych nikam nechodila nachlazená já nebo děti. Pak někam jdeme a hned něco chytime od těch méně zodpovědných. 😒 Taky pak nebudeš chtít,aby tvé dítě dostalo rýmu jen proto,že někdo nechtěl zůstat doma. 😉

hanka_333
19. dub 2019

@klonkytka Koupani v bazenu vetsinou rymu rozjede a casto i pretavi v neco horsiho.

asojakova
19. dub 2019

Taky bych nejela. Bazen a wellnes rymu jeste zhorsi, shanet se tam furt po kapesniku je nahouby, a pak roznaseni bacilu okolo neni taky uplne fajn.

klonkytka
autor
19. dub 2019

@chocomorocco jo stejně se na to necítím. Odložím to na jindy, nebojte nikoho nenakazím...😁

klonkytka
autor
19. dub 2019

@asojakova welness vouchery prodlouženy, takže cajk 😊😀

chocomorocco
19. dub 2019

@klonkytka hlavně to neber nijak zle. Já jen že od podzimu,kdy Terka nastoupila do školky, se pořád placame na střídačku v nemocech. A když jsme konečně všichni zdraví,vyrážíme na nákup a tam prodavačka, která si stěžuje na bolesti celého těla a teplotu. Ale do práce jít musela,přece je v důchodu a co by dělala doma 😫

Přeji brzké uzdravení. A hlavně pak si to užiješ víc 😉