Nechávaly jste přestřelit náušnici?

wiinnii
8. zář 2017

Holky, nechavala jste nektera prestrelit holcicce nausnici? My byly vcera (dcera 13m) a nema je soumerne (neni to nejak markantni). Doktor rikal, kdybych se rozhodla, ze v tom neni problem. Me osobne by to az tak nevadilo, ale nechci, aby byla mala jednou mestastna. Mam trochu obavy z akupunkturnich bodu v ousku. Ale asi bych se mela rozhodnout rychle a nausnici eventualne vytahnout.

terez225
8. zář 2017

Ja bych to tak nechala . Sama jsem mela jrdnu dirku v uchu pichlou rak ze rozdíl byl videt hned na prvni pohled. Nijak jsem tim netrpela a bylo mi to jedno. Vyresila jsem to potom v 15ti nechala jsem si nastrelit dalsi nausnice. A puvodni dirka je ted uprostred 3 dalsich 😁 jen pro představu jakej to byl skok oproti druhemu uchu .

bacika
8. zář 2017

Já osobně si myslím, že tam takový rozdíl není, já osobně bych to nenechávala přestřelit, má čerstvě a ještě by jí to bolelo znovu. Já třeba náušnice od 15 let moc nenosím, jen když někde jdu, ale to není moc často 🙂

fallingstars
8. zář 2017

@wiinnii Jestli bude nešťastná jen z tohohle...😉
Já to mam píchlé podobně a jediný "zádrhel" je, že některý typ náušnic jakoby nedeží na té nižší dírce správně. Ale rozhodně z toho nejsem nešťastná...Přepíchnutí bych se bála a nešla bych do toho, ten rozdíl je minimální.

kacasa
8. zář 2017

Nechávala jsem přestřelit dceři..ale to už jí bylo 12 let a rozdíl byl šílený(sama se rozhodla)..Sestřičce to nějak ulítlo. Naušnici jsme vyndaly a za pár dní se přestřelila. Ale neměla to tam ani červený, nic.
Tady koukám, že to má takové bolavé..Nechala bych to být a už bych jí netrápila..rozdíl neni vůbec vidět. ;)

mandala
8. zář 2017

Dcera měla taky každou náušnici jinak píchlou, ale tam byl rozdíl fakt velký, doktor říkal, že pokud budem přepichovat, musí se náušnice vyndat, nechat dírku zarůst a pak teprve nastřelit znovu. My to vyřešili tak, že jsme původní dírku nechali a nechali přistřelit ještě jednu ve stejném místě jako na druhém uchu, takže má od miminka dvě dírky v jednom uchu. U vás by toto asi nešlo, má to jenom o kousek, ale popravdě štvalo by mě to asi stejně, já bych asi nechala přepíchnout...

hojda
8. zář 2017

Ten rozdíl není tak velký, počkala bych až bude větší, ucho ještě vyroste a pak se uvidí.