icon

Syn nemluví po MMR a Prevenaru. Co mám ještě udělat?

janinna89
20. bře 2021

Do roka se nás syn choval jako normální miminko, říkal máma a táta, ham.. V roce ho naočkovali Hexavakcímou a Prevenarem. Od té doby nemluví... Byli jsme u neuroložky i na magnetické rezonanci, ORL, psychiatr... Výsledek žádný... Mé dítě veselé a hravé bylo bez zájmu o nás rodiče i okolí... Zkusila jsem vyměnit mléko, dávala přípravky, co mi doporučili... Výsledek po roce stále nemluví, ale je zase hravý a se zájmem o nás... Kdyby mi někdo řekl co mám ještě udělat udělám to!!!

Strana
z3
hezz17
20. bře 2021

Jenom poznamka, hexavakcina neni mmr.

sahrazad1
20. bře 2021

Hlavně už nikdy neockuj dvě vakcíny najednou , ale vždy aspoň v měsíčních rozestupech . Doktoři to do mrnat perou hlava nehlava , protože je to bezpečné, ze . 😑 zkus rybí tuk , je proti zánětům a zároveň vyživuje mozek .

marcicek84
20. bře 2021

@janinna89 jestli z toho bude mit jen opozdeni ve vyvoji reci,tak to napravite na logopedii,dalsi ockovani bych neaplikovala dokud se opet nerozmluvi. Nam se stalo s dcerou to stejne,ale nikdy nemela 2 vakciny najednou a vzdy az to pominulo (nejdriv to trvalo trictvrte rok,pak pul rok pak jen 3 mesice,trend byl zlepsujici), tak se ockovalo dale a jeste s homeopatiky...vam staci pred skolkou dat 1 davku MMR,tak bych vyckala az podle stavu...zkuste doplnek stravy na rozvoj reci eya q.

hezz17
20. bře 2021

Me to trochu prijde jako prispevek, co by mel vyvolat vasnivou diskuzi o ockovani.
Nazvy vakcin nejsou správně, nejak neverim tomu, ze by die podstoupilo tolik vysetreni protože prestalo rikat mama tata ham. Mraky deti neco umi, pak to jakoby zapomenou a nasledne se k tomu zase vrati.

janinna89
autor
20. bře 2021

Vášnivá diskuse? Kdyby se to stalo Vám hezz17 asi byste zkusila vše... Naše Dr nám vypsala žádanky kvůli podezření, že toto očkování u našeho DRUHÉHO syna vyvolalo autismus a v nemocnici jsem byla jistou doktorkou poučena, že nejsme jediní...

janinna89
autor
20. bře 2021

@marcicek84 prý čtvrtá dávka se už nedává u prvního syna mám v očkování 4 dávky a děti narozené od roku 2019 už prý nepotřebují stačí prý 3 dávky

hezz17
20. bře 2021

@janinna89 ktere toto, kdyz byly 2 zaraz?

bara88
20. bře 2021

@janinna89 víš co si teda vůbec očkovala?

bara88
20. bře 2021

a ve dvou letech už máte žádanku že má podezření na autismus?

marcicek84
20. bře 2021

@janinna89 ano davaji se 3 davky hexacimy a 1 davka MMR. Mate to popletene,doockovala jste hexu a MMR (zivou vakcinu) nemate. Nebo mate a pak nemate doockovanou hexu,kouknete do prukazky.Hexacima, Prevenar i MMR jsou kazda jina vakcina s jinym ockovacim kalendarem

janinna89
autor
20. bře 2021

@bara88 Hexu a Prevenar

janinna89
autor
20. bře 2021

@bara88 bohužel... Podezření mají...

janinna89
autor
20. bře 2021

@marcicek84 mám tam 3x Hexavakcína a 3x Prevenar, 1x Priorix, 1x Nimerix

janinna89
autor
20. bře 2021
janinna89
autor
20. bře 2021
barulina
20. bře 2021

Ale mmr nemate. A to tedy slysim prvne, ze by Hexa (mrtva vakcina) probudila nejake neurol. Potize takoveho kalibru. Navic to ze deti neco prestabou delat je zcela bezne.

barulina
20. bře 2021

A ve dvou letech resit autismus? Mate zvlastniho dr

terezanovotna30
20. bře 2021

Mě na tom teda nic zvláštního nepřijde. Paní popletla vakcíny no Bože. A pokud vím, tak doktoři řeší podezření na autismus už v 18 měsících, vyplňuje se i dotazník na 18ti měsíční prohlídce.
A Priorix je MMR, ne??
Já myslím, že každá máma zná svoje dítě nejlépe a pozná, že je něco jinak. Já už se v dnešní době nedivím vůbec ničemu!

marcicek84
20. bře 2021

@janinna89 takze syn prestal mluvit po cem pro te hexe nebo po priorixu? A pokud po hexe proc jste ockovala dale? 🤔

janinna89
autor
20. bře 2021

@marcicek84 syn od 22.2.2020 nemluví

barulina
20. bře 2021

@terezanovotna30 priorix je neco jak prevenar myslim. Akorad na mene kmenu a plne hrazeny

barulina
20. bře 2021

@terezanovotna30 a on je nejaky dotaznik? Mam 8letku tam zadny nebyl. A 11 mesicniho, tak tphle jsem nevedela

marcicek84
20. bře 2021

@janinna89 a v prukazce mate,ze jste ho i pres tyto obtize zase necim nechala ockovat 23.4.,tak to se nedim,ze se z toho nemel sanci dostat...porad mu pridavate...🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

janinna89
autor
20. bře 2021

@marcicek84 Dr řekla očkovat tak snad ví co má dělat ne? Nebo snad jsem měla odmítnout očkování?

marcicek84
20. bře 2021

@janinna89 tak snad matka pozna,za je jeji dite zpusobile pro dalsi ockovani,ja bych nemluvici dite odmitla dale ockovat dokud se to nevyresi a z po te neurologii,tak jsem to udelala s dcerou,ale neurolofie nebyla treba, protoze se zacala vzdy lepsit,ale kdybych ji vzdy pridala vice a vice,kdo vi jak na tom ted je....

terezanovotna30
20. bře 2021

@janinna89 vy jste zákonný zástupce, vy můžete odmítnout cokoliv. Neočkovala bych po takový příhodě ani kdyby mi Dr stála na hlavě.

bara88
20. bře 2021

@janinna89 tak je to tvé dítě né? Takže ano měla si odmítnout

sahrazad1
20. bře 2021

Přesně tak , jsou to jen vyhlášky , vy jste rodiče , tak rozhodujete. Doktorům s ockovanim tolik neverte , vědí jen to , co jim nabulikovali farma firmy . Důvěřujte svému instinktu a klidně odkladejte , já to dělala taky . Doktorku jsem jednou uzemnila a pak už jsem měla klid . Když nebudete vědět , mrkněte na stránky p. Petráše , je to odborník na vakcíny . A nakonec , moji dobře známe taky syn najednou autista po očkováni . Takže to je možné . Lékaři to přiznají mezi 4 očima , ale veřejné má málokterý na to koule .

bara88
20. bře 2021

@janinna89 a co má tvé dítě za problémy že ve dvou letech už se zjištuje jestli nemá autismus?

bara88
20. bře 2021

@sahrazad1 možné to je ,ale zjistit to ve dvou letech?dost divné

Strana
z3