icon

1,5letý syn má dlouhotrvající kašel, co s ním?

bobik11
30. čer 2016

Syn 1,5 roku má kašel už přes 3 měsíce. Začalo to laryngitidou, která se mnohokrát vrátila, a teď už je to několik týdnů v klidu, ale kašle ve spaní se nemůžeme zbavit. Neustále ho budí. Nejde o štěkavý kašel, ale takové pokašlávání až draždivý kašel. Už jsme spotřebovali několik lahviček nejrůznějších sirupů na kašel, od dr. jsme měli něco na opakované záněty dutin, po první laryngitidě i antibiotika, ale za poslední týdny absolutně žádné zlepšení. Pravidelně mažu tymiánovou mast od Justu a vyrábím taky tymiánový sirup, ale je to na palici, když se to nezlepšuje. U doktorky jsme jednu dobu kvůli tomu byli každý týden, ale já nevím, zda bychom neměli zajít taky k jinému doktorovi. Doktorka mi několikrát řekla, že s létem se to zlepší, no a zatím absolutně nic. Máte někdo podobné zkušenosti s dlouhotrvajícím kašlem? Děkuji

Strana
z2
21klara21
30. srp 2016

Přesně, to mě taky dožírá, jak jsou dnes někteří doktoři laxní ☹! @bobik11 A zkoušela jsi ten Aspecton Junior? Ten je vážně skvělej, je to přírodní produkt, takže žádné srajdy... 😀

Strana
z2