11měsíční holčička po teplotách neustále kaká
Prosím o radu, nevím jestli s dcerou přece jen někam nezajet (a možná působit jako hysterická prvomatka..)... Ve čtvrtek ráno jí vyrazila z ničehonic teplota 39, prospala skoro celý den, dala jsem jí dva čípky Nurofenu (postupně samozřejmě), v ten čtvrtek kakala snad 6x, v pátek byla bez teplot, ale dost na její poměry kaká a pokaždé je to nálož jak blázen, hodně zapáchající, tekuté s kouskama nestrávené potravy (kousky mrkve, rozeznatelné zrníčka z kaše...)... A to od čtvrtka jí opravdu málo - dvě lžičky k svačině, půl skleničky k obědu, mističku kaše k večeři... dřív jedla ráda a hodně. Zkusila jsem jí dát do Sunaru ty laktobacílky, ale to je myslím spíš dlouhodobější záležitost.. (už jen tak dokojuju, spíš kvůli kontaktu než kvůli mléku). Pije sama dost., v oondělí jedeme na dovolenou na Vysočinu, tak si říkám jestli někam ještě nezajít, nebo počkat co bude a kdyžtak vyhldat lékaře někde tam.. Jo a je možné že je to k zubům, má jich 7 a roste jí druhá dvojka dole,, ale dosud byly zuby úplně bez problémů... Děkuju za každý názor.
Přesně takle se nám projevila Kampilobaktreie a to je infekční(je to podobné salmonele) ,ale není to tak hrozný jako salmonela.. Určitě lékaře a stěry -někdy se vylučuje až 3-6 týdnů a ifekční je jen hovínko,ale chce to desinfikovat..ještě,že pije,hodně to dehydratuje a laktobacílky dávejte určitě
Dobrý de,máme ten podobný problém,neustále se vracející horečky a průjem,3-4dny je ok a najednou je horečka zas průjem,už jsem skončili i v nemocnici našlo se něco v krvi,pak výsledky dobré a tetka jedem 2týden znova :( už jsem zoufala,mudr tvrdí,že má narušenou imun.,ale už mě to nebaví a příjde mi to jako hloupost a nenormální :(

Ja bych pro klid duse nekam zajela, ci alespon zavolala k dr ci do nemocnice. U nas, kdyz jsem mela problemy s malou, vzdy jsem nejdrive zavolala, pres vsedni den k dr a o vikendu do nemocnice. Vzdy mile poradili a ja byla klidnejsi. Za telefonat nic nedas.... 😉