3letá dcera celou noc zvracela a dostala průjem

1nadenka1
10. led 2015

Zdravím maminky, prosím vás, nevím si rady... z ničeho nic mi malá tří letá začala ze spaní zvracet, to probíhalo celou noc nakonec začala v noci i volat že chce kakat a dvakrát to nestihla a má průjem... ted leží a stěžuje si OPĚT na bolest nožičekmto bylo i minulý týden, celé dopoledne plakala že ji bolí nožičky, večer na večer měla horečky 40,7, jely jsme na pohotovost , dostala antibiotika, ted v pondělí jsme byly na kontrole a už byla v pořádku a ted zase toto, nevíte jestlio může černé uhlí? prosím poradte jestli nemáte nejakou zkušenost... děkuji

lv
10. led 2015

uhlí rozdrtit, vypít /mě to tedy děti odmítali, musela jsem dávat po malinko stříkačkou/ nebo Smecta, Tasectan, Hidrasec na průjem a probiotika a na zvracení ledovou vytřepanou od bublinek coca-colu, po lžičkách, třeba jen 1xza 10min, pokud snese a nebude zvracet, tak častěji. A nejíst, jen pít, pak týden dieta.

1nadenka1
autor
10. led 2015

@lv děkuji za radu, nevíte kolik toho uhlí může v příbalovce píšou do 3let vůbec a od tří že určí lekař, bydlím na vesnici tak tu ani lekarnu nemám přes víkend otevřenou.. ted jsem ji rozdrtila tabletu a v pořádku to zapila, je šikovná...

lv
10. led 2015

@1nadenka1 zkuste 3x1 dneska, zítra třeba už jen ráno a večer..

1nadenka1
autor
10. led 2015

@lv děkuju moc za radu

mandala
10. led 2015

Pokud můžu radit, nám uhlí vůbec nezabralo, máme vyzkoušeno, - tedy na průjem - vývar z rýže, rýži hodně rozvařit, důležitý tam je tan sliz, co vznikne. Podávat co nejčastěji a hlavně dieta a nic nejíst. Nebo ještě smekta, ale tohle je levnější varianta.

mandala
10. led 2015

@1nadenka1 Pokud můžu radit, nám uhlí vůbec nezabralo, máme vyzkoušeno, - tedy na průjem - vývar z rýže, rýži hodně rozvařit, důležitý tam je tan sliz, co vznikne. Podávat co nejčastěji a hlavně dieta a nic nejíst. Nebo ještě smekta, ale tohle je levnější varianta.

1nadenka1
autor
10. led 2015

@mandala děkuji