5měsíční dítko a zadní rýma, prosím o radu

lili889
7. říj 2017

dobrý den,prosím o radu 7 den má dcera rýmu,měla pamycan na předpis,teď má vodnatou rýmu.Odsáváme a dávám nasivin. Stále jakoby chrčí,hlavně po ránu,večer. Dr. řekla že nemáme chodit ven, když má rýmu.Už jsme doma .Jak jste to měli vy,šli jste třeba na nákup nebo jste byli poctivě doma než rýma skončila.Popř děkuji za typ za kapky či sirup. Pěkný den.

lv
7. říj 2017

Ven s vodnatou rýmou, bez teplot jsme chodily. Doma zvlhčuji vzduch, všude mám rymovnik, pomačkám pár lístků a ty silice by měly pomáhat. Zvýším přísun C vitamínu.

nikoulinka
7. říj 2017

Maly mel zadni rymu ve 3m. Hodne jsme odsavali, vystrikavali Libenarem. V noci mel vyvysenou hlavu. A tak jak pise Iv... pokud nemel teploty a nebyl doslova zahleneny, chodili jsme i na mensi procházky. V celku mu to i pomahalo 🙂

lili889
autor
9. říj 2017

Děkuji maminky, dcerka stále chrčí přes nosánek.Vysajeme minimum,už je to 9 den. 😔 Dávám mořskou vodu.

alcar
9. říj 2017

Ryma u deti muze trvat i klidne 14 dni a pak jeste muze pretrvavat i takove to, jak tece venku v chladu z nosu "voda". Dcera rymu nema, ale kdyz je venku chladneji, tak ji vzdycky tece. Jinak pres den bych davala nejakou morskou vodu a Nasivin uz jen na noc a to jen v pripade, ze bude mit ucpany nos a nebude moci dychat.