6letá holčička, zápach v podpaží. Poradíte, prosím?
Dobrý den, dnes jsem zjistila,že dcerka vyrazne páchne z podpaždí. Bude jí 6 let. Nevím zda je to normalní. Je jí 6 let a ma 30kg.na prohlídce dr.neříkal nic. Není tlusta je mohutnější.Abych byla upřímná je úplná kopie mě když jsem byla já malá. Děkuji za všechny rady.
@izz76 meri 125cm.
@izz76 takze podle,, tabulek"meri jako 8lete dite. Nevim
těžko říct, možná častěji umývat podpaží i nějakým jemným dětským mýdlem, ne jen vodou, antiperspirant bych jí nedávala...je to cítit i přes oblečení? pokud ne,tak bych jen zvýšila hygienu a nechala to být, je jí teprve 6
@terezz29 právě, žena sobě měla tričko když jsem to ucítila. Ale je pravdou, že dnes hodně lítala.
ještě to může způsobit materiál toho trička, pokud to není čistá bavlna, tak to může reagovat s tím potem...pokud je to 100% bavlna, tak třeba může být nekvalitní, zkuste dát zítra jiné tričko a uvidíte
@terezz29 je fakt, že ji koupu pokaždé já a dnes jsem to cítila poprvé. I když kdysi to měla taky ale najednou to zmizelo.
měla jsem kolegyni v práci, která když si oblékla jedno konkrétní tričko, tak byla strašně cítit potem, nikdy jindy ne, takže ho přestala nosit a problém vyřešen
@terezz29 dneska měla tričko z Pepca.
tak tam nejde o značku, ale spíš o složení
Moje dcera má 6let, měří 115cm a važí 17kg, už jsem slyšela, že některé trička s pepca to dělají právě ten materiál
Tak k té výšce aváha asi není zas tak moc, holčičku máš celkové větší , mám stejně starou dceru měří o 10cm méně, váží o 10kg méně.. Pocení může být materiálem trička, sleduj to a uvidíš, když to nezmizí raději se zeptej doktorky..
8leta dcera už tak rok jde taky cítit, i se ji daleko více masti vlasy, normálně používá deodorant
Ano. Mohu říct, že ona není tlustá ale ona je mohutná.
Ale, že by to byl nějaký špekounek tak to úplně ne. Já sem byla špekoun když jsem byla malá. Ona je postavově po babičce má větší zadeček a stehna.
Já bych jí Teda deodorant klidně pořídila.dneska už jsou stovky možnosti přírodních produktů.moje dcera používá asi od 9-10 let,prostě jak jsem ji začala cítit.nikdy bych ji neudělala to,aby si o ní někdo říkal že smrdí.
Dneska ty holky dospívaji mnohem rychleji. v 11 letech je vyspělejší než já byla ve 14.
Synovi je 6 a voní se snad od tří let,ale ten má zase jinej problém,to je modeman😂😂😂😂
Helr pokud to bylo jednorazove tak bych to netesila. Urcite bych ji nepatlala zadnyma chemickyma deodorantama. Je to mala holka😉. Proste treba byla vice oblikla, zpotila se pri hopsani a je to.. i ty materialy na tom mohou mit vliv. Pokud by se to melo opakovat casteji, upozorni doktorku, mohl by to byt pocatek nejakeho zdrav.problemu. jinak holku mas peknou. Muj 4,5 lety ma 25kg a 123cm🙂 takze podobny kousek a tlusty teda neni, opak holka skoro 3 a 12,5 kg🙂 si nevyberes
Naše má 5, 122cm a 21kg, kam ty holky spěchaj 😀 každopádně bych jí koupila nějaký přírodní deodorant bez chemie 😉
vůbec mi to nedošlo, ale když se chce moje dcerka navonět, tak jí dám tohle https://www.aromaaterapie.cz/kremovy-deodorant-... je to boží, totálně bez chemie, 100% příroda, jemná vůně 🙂
Ahoj, dost by pomohlo, jestli se jedná o běžný "upocený" zápach, nebo jestli tam nejsou stopy nějakých dalších závanů, jako např. aceton, čpavek, droždí, ocet. To může signalizovat nějakou metabolickou poruchu či nemoc, např. diabetes. M.
@smiglovec nn je to úplně obyč.upocený zápach. Jako když ja se spotím😂. Ale od té doby jsem to nepostřehla. Asi to bylo jen špatným tričkem.
ty materiály to prostě někdy dělají, tak jsem ráda, že se to vyřešilo 🙂
@terezz29 jestli to opravdu bylo tím, že pepco to nedokážu říct. Jako cítit malinko je ale to by k ní člověk musel opravdu čichat. Když projdu kolem ní tak ale necítím už nic.
Jo, hadříky dovedou divy. Pamatuji, jak ze mě trenérka regulerně servala triko, protože to byla nějaká umělina. Dělal jsem rychlostní kanoistiku, takže fakt dřina, a jeden se zapotí jako prasátko 🙂
@smiglovec to jsem netušila, že na fóru pro maminky jsou i chlapy!!
Překvapení! 🙂 Já původně hledal jakous odpověď, a Google mě zavál mezi vás. Ale já při registraci slíbil, že se budu chovati slušně, a že nejsem nějakej henten úchyl. Tak doufám, že Martínka přijmete mezi sebe. Já vlastní děti nemám, a až budu umírat, tohle mi bude nejvíc líto. Ale jsem strýček tří neteřinek, a dvou synovců, které nadevše miluji, a oni mě. Jak říká Ignác "stlýček Maltin"

Váží dost, ale nepíšeš kolik měří.. Obézní děti dospivaji dřív, takže zápach z podpaží s tím může souviset.