Alergie na lepek u 10měsíčního dítěte. Jaké byly projevy?

nikishkaaaa
30. kvě 2022

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti s alergii na lepek u tak malého dítěte popř. jaké byly projevy? Dcera 10 měsíců, již přibližně 4-5 měsíců neskutečně trápí bříško a to převážně v noci, kdy je vzhůru často i každou hodinu a bolestivým prděním. Jednou z možností je i alergie na lepek, projevilo se u Vašich dětí takhle brzy? Jiné projevy než silné nadýmání a bolesti bříška nemá. Moc děkuji. S lékařkou samozřejmě řeším.

hanyzka11
31. kvě 2022

Ahoj. Zkušenost nemám, ale tohle by se hodně zhoršilo po zavedení lepku. Před zavedením takové problémy neměla? A co jí před spaním, když ji to trápí hlavně v noci? Asi není nic jednoduššího než ten lepek zkusit vysadit. U těch malých dětí to jde docela dobře. Klidně na 14 dní a uvidíš, jestli to pomine.
A kojíš? Není to spíš něco,co jíš ty?

nikishkaaaa
autor
31. kvě 2022

@hanyzka11 to ja si prave nevybavuji, zda ji to zaclo hned po zavedeni lepku. Myslim si, ze hned ne, ale to uz je dost davno. Pred spanim ma jen UM, a pred nim kolem 17:00 jogurt nebo polevku, od narozeni nekojim. A krici kazdou noc bez ohledu na to, co kolem te 17te hodiny ma :(