Amoksiklav u dětí. Za jak dlouho začne učinkovat?
Tak má naše Eliška první antibiotika 😞 Za jak dlouho Amoksiklav zabere?
U těchto, pokud zaberou, tak pociťuji úlevu mezi 3. a 5. dnem (na zánět dutin mi nezabrala vůbec). Synovi se ulevilo už ten třetí den.
Ahoj, me varianta pro dospele zabrala do druhého dne, ze jsem už neměla bolesti... a den po te už jsem byla bez horeček 🙏🏻
Doporučuju probiotika mezi dávkami atb, Amoksiklav tělo moc nešetří... a jeste tak 10 dni po dobrání, aby se obnovilo to dobré.
Přeji brzké uzdravení.
Syn to bere vždycky na zánět uši a vždy to zabere po 4 dávkách, bere vždy ráno a večer, takže po 2 dnech
Tak jsem netušila jaký boj to bude. Po dobrým, po zlým, a prostě ne. Včera večer si nakonec po 2 hodinovém boji antibiotika vzala, dneska 3 hodiny a prostě ne. A já si říkám jak to do ní dostat (je schopná se s manželem prát), a jestli jsou antibiotika vůbec nutný. Měly jsme a pořád máme obě stejnou virózu nebo co to je. U doktora poslech stále čistý, před týdnem CRP v pořádku, včera ho nedělal, je bez teplot, a antibiotika dostala vlastně jen kvůli kašli, ten se mu nelíbil 🤔
@klokanka31 Nevím no je to samozřejmě na posouzení lékaře, ale pokud je CRP v normě teplota není asi bych to nehrotila.Kašel je i k běžné viróze teď jsme měli chřipku i s kašlem a nikdy by mě nenapadlo dávat dětem antibiotika. Ale jak říkám záleží na tom poslechu a samozřejmě lékař tomu rozumím lépe.

Zpravidla se uvádí cca 3 dny