Aplikace vaginálních čípků u dětí
Ahoj, už delší dobu s 3,5letou dcerkou řeším gynekologické problémy - začervenání, pálení, výtok atd. Vše se opakuje cca po 14 dnech až 3 týdnech. Dle kultivace jí našli e-coli a stafylokoka v pochvě. Mastička Macmiror nezabírá, tak dnes dostala dětské čípky Furantoin. Prosím poradíte mi jak je nejefektivněji zavádět? Dnes to bylo víc než šílené. Držel ji vší silou manžel a brečely jsme u toho obě dvě. Má jich 10 minimálně musí dostat 7. Nechci ji trápit. Není na to nějaký fígl?
@radca sice to je už dlouho od diskuze, ale zeptám se... Jak jste dobojovali? Mám to stejně jako to bylo u vás. Vysvětlovat nezabírá. 2x se mi to povedlo, na po 3 již ne.
Boj, psychicky jsme obě úplně v prdeli.
Rada gyndy - denně dojíždět. Což si nedokážu představit, ani technicky... když chodíme do práce a ona je na druhé straně Prahy. 😕

@majruska no já ziram! Mám taky dceru 3,5 let a vůbec si nedokážu predstavit ji chudince zavádět čípek. Vždyť ji to musí porušit tu panenskou blánu. Tohle jsem neměla číst, teď na to budu muset myslet. Stačilo mi zavádět čípek do zadečku a to je jiný odolnější otvor😞