Béžová stolice u dítěte

terezapos
19. čer 2017

Ahoj prosím o možná spíš uklidnění že malému nic není. V neděli ráno dostal průjem který je takový béžový a mazlavý dcera ho dostala odpoledne ale měla světle hnědý a tekuty. Dnes dcera nebyla a syn pouze 1 ale stále to má béžové a mazlavé. Co to může být? Zítra jdeme na výtěr tak uvidím ale co jsem hledala tak většinou píšou játra a žlučník synovi je 3,5 tak jsem z toho na nervy. Omlouvám se za popis ale snad mi poradíte nebo aspoň ukldnite

peetulkka
12. únor 2018

@terezapos Prosim te,vim že uz je to dliuho co jsi to tu psala,ale zajma me jak jste dopadli.Mame ten samy problem.Zitra se chystam k mudre.Tak se strasne bojim.

terezapos
autor
13. únor 2018

Nic nam tehdy nenasli a srovnalo se to po cca 3 dnech pry to hodne dela strava. Drzim palecky at to mate v poradku

lucie_91
13. únor 2018

Nemusí to nic znamenat a obvykle je to v pořádku, ale může to být problém ve žlučníku, kdy se do střev nedostává žluč, která stolici zabarví. Ale pokud ho nebolí břicho, bude to ok.

peetulkka
13. únor 2018

@terezapos moc dekuji za odpověď,my dnes byli na vyteru a ve čtvrtek jdem na krev,tak snad to bude v pořádku.Dnes ani stolici neměla.Tak uvidíme zítra.

terezapos
autor
15. únor 2018

@peetulkka tak drzim palecky at to dobre dopadne a neboj opravdu to nemusi nic znamenat jeste me napada nemel atb nebo neco?