Bolest bříška z horečky. Zkušenosti?

bauskka
17. pro 2022

Dcerka má od středy bronchitidu. Máme napsaný sirup Ventoliber. Kašel odezněl, teploty neměla. Dneska celý den že ji bolí bříško. Večer se to zhoršilo. Byla ale jinak úplně v pohodě, brala si blbá, kraviny, 2x normální stolice i. Bez zvracení. Pak začala že ji bolí i nohy a ruce, tak jsme ji změřila a měla 38. Může mít bolení bříška u horečky? Viróza si myslím, že to není. Jsme stále doma k úloze bronchitidě. Jen akné dnes byli na krátké procházce. Dala jsem ji na noc nurofen a to po nějaké době říkala že už jí nebolí ani nohy ruce a ani bříško. V pondělí jdu k Dr na kontrolu, žáků idim či mi na to řekne. Setkali jste se někdy s tím?

petramana
17. pro 2022

@bauskka syn to tak miva... jak mu vyskoci teplota, tak okamzite ze ho boli brisko, ruce, nohy a jde zvracet.

nat
17. pro 2022

@bauskka může,syn měl horečky kašel nakonec teploty 40 a bolelo ho bříško 4 dny co měl teploty,při návštěvě mudr.jsem ji to říkala a sama mi potvrdila že bříško může děti trápit k teplotám a celkovému špatnému stavu....

merope
17. pro 2022

Ta divnost, co teď poletuje, vedle kašle má jako příznak i bolest bříška. Je dobrý to aspoň prohmatem zkontrolovat, aby to nebyl slepák a podobně, ale klidně to může být z nemoci.

bauskka
autor
18. pro 2022

@merope jo taky jsem to slyšela. Tak je možné že to má.

calvac
18. pro 2022

@bauskka syn taky mívá. Mudr mi říkala, že při teplotách dětem často otékají břišní uzliny.

merope
18. pro 2022

@bauskka Koukám, že máš jako bydliště Prahu... tady je to na úrovni epidemie. Držím palce, my se s tím "mlátili" asi měsíc a ač už je syn dobrý, tak stejně sem-tam přijde, že bříško bolí (ale teda teď se naučil chodit, že bříško bolí, protože je hladové, tak už poznám houby).

bauskka
autor
18. pro 2022

@nat a byl jinak v pohodě? Jedl, pil, hrál si?

nat
18. pro 2022

@bauskka ano, byl úplně v pohodě...Jen měl ty teploty pil tedy více než běžné pije ale jinak jedl jako když je v pořádku jen měl ty teploty a červené tváře jak Marfuska🤣🤣