icon

Bolest v krku a pláč. Jak dítěti ulevit?

hehena
2. dub 2011

Ahoj mamky, obracím se na vás s prosbou. Mám nemocnýho prcka od neděle, střevní chřipka, co přešla do rýmy a ošklivýho kašle. Jen to moc nezvládá a pořád pláče, řve jak tygr, což mu asi nepřidává. Nemáte rady jak mu co nejvíc ulevit? (Byli jsme dnes na pohotovosti, dali mu kapky, na průduškách prý nic nemá. Z nosu mu furt teče vodnatej hlen). Děkuju moc!

mamkamarketa
2. dub 2011

ja nevim od kolika let a v jakem mnozstvi,ale na bolest v krku u deti se dava zazvor (treba caj) nebo nam pomaha prsni mast, uvolnuje dychaci cesty, pomaha `pri ryme a nachlazeni...

lilili2
2. dub 2011

Nám vždycky doktorka dává na rýmu 3x denně 8 kapek Fenistilu. Prý působí protizánětlivě. Tak to vyzkoušejte 😉

kutcher
2. dub 2011

@hehena Já malýmu cca od 10 měsíců na doporučení lékárnice rozpustím propolky v trošce vody a dávám po lžičkách polykat, neuškodí a pomohou vždycky!

babulinkab
2. dub 2011

pokud ho v tom krku bolí, tak třeba i trochu nurofenu

evzikao
15. říj 2015
Uživatel evzikao je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od evzikao.

Často mi v lekarne doporucuji Tantum vede a opravdu pomaha, je vhodny i pro deti, a ja nam kupuji i pastylky

emmaricht
25. říj 2015
Uživatel emmaricht je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od emmaricht.

My mame doma sprej a je dobrý

zuzimuk
27. říj 2015
Uživatel zuzimuk je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zuzimuk.

My zase kupujeme spise pastylky, casto nas trapi hlavne to škrabani v krku a pastylky nam nato zabiraji

elusina
5. lis 2015
Uživatel elusina je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od elusina.

Ty jsou moc dobry, vzdy zaberou na takovy to skrabani v krku pri polykani, to je hodne neprijemny

monikapup
23. lis 2015
Uživatel monikapup je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od monikapup.

Nas vzdy kdyz to doma chytne tak je v lerkarne maji v akci, asi nahoda ale tim padem mi je lekarnice doporucuje jako prvni

alzibetka
28. lis 2015

Nam treba doktorka nikdy nic nepredepsala poradnyho takze vzdy stejne musim jit sama do lekarny a neco si koupit lepsiho