elusina
icon
Uživatel elusina je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od elusina.
elusina
•
23. únor 2016

Taky se nam jednu dobu delali, ale taky i pod kolinky v te jamce, tak jsem to natirala kremem co mam doma na opruzeniny a bylo to pryc

elusina
•
23. únor 2016

To bych nerekla, nebo nikdy jsem se s tim nesetkala a na kremech na opruzeniny ani nesetrim, dobre se nam osvedcil patne-baby, mate jej nekdo ozkouseny?

elusina
•
23. únor 2016

Kupuji vzdy hlavne v lekarne tam mi i dobre poradi

elusina
•
23. únor 2016

Ten nam zrovna nejako nesedel, v lekarne mi pani doporucila po tomto krem Panthé-baby a ten nam sedel uz perfektne

elusina
•
20. led 2016

Tak to ma byt, co by taky clovek v tomhle hnusnym pocasi taky jinak delal ze 🙂

elusina
•
20. led 2016

Ano to je ona,tak z ni take pletete? Co nejcasteji?

elusina
•
20. led 2016

O jake přízi je tu rec?

elusina
•
19. led 2016

My jsme vybirali ojete, pac nove by nas vyslo opravdu draho

elusina
•
14. lis 2015

Hodne se inspiruji na netu, ted si pletu krasny svetrik, jen tak na teplejsi dny jako doplnek 🙂 a vlnu taky objendavam z netu, mam osvedceny obchod zitron.cz, kvalitni příze

elusina
•
14. lis 2015

Kupuji si z netu vlnu z Německa a je super 🙂 🙂

elusina
•
14. lis 2015

Hodne se inspiruju z knizek co mam doma ale přize na pleteni objednavam prevazne z netu, vice se to vyplati jak z kamenneho obchodu

elusina
autor
•
5. lis 2015

Ahoj, co nejcasteji nakupujete sobe i svym detem na bolest v krku? Co je pro vas neucinejsi a za dobrou cenu?

elusina
•
5. lis 2015

Ale diky, ta stranka bolimevkrku.cz je dobra, ani jsem nevedela ze Tantum verde toho delaji tolik a je dobre si to procist at clovek vi, ted ty nemoci zase radi a my jsme si tim uz prosli

elusina
•
5. lis 2015

No kazdemu vyhovuje neco jineho a kazdy je natom asi i jinak cenove, zeptej se v lekarne jaky Tantum verde by ti doporucili 🙂

elusina
•
5. lis 2015

Tolik toho snad ani v lekarne nemaji, nebo se nato priste alespon zeptam! 🙂

elusina
•
5. lis 2015

Ty jsou moc dobry, vzdy zaberou na takovy to skrabani v krku pri polykani, to je hodne neprijemny

elusina
•
25. říj 2015

Jo da se dobre sehnat v kazde lekarne a hodne se toho da docist na tehle strankce bolimevkrku.cz

elusina
•
25. říj 2015

Ja ano, casto se k nemu vracim pac nam hodne pomaha

elusina
•
14. říj 2015

Tak to hodne stesti, tohle zhubnout chce hodne trpelivosti ☹ my mame nadvahu trochu v rodine tak se hlidam, ale mamina uz musela kvuli zdravotnim potizim k vyzivovému poradci a musi si hlidat jidelnicek a vahu

elusina
•
14. říj 2015

Bříško jde hodne tezko dolu, me se to povedlo az po pul roce makani a spravneho jidla

elusina
•
14. říj 2015

Na nic se nema spechat a tak bych nespechala ani na tohle

elusina
•
14. říj 2015

Ja jsem to sama nikdy nedavala, vzdy slo dolu tak 5kg a pak zase nahoru a to jsem potrebovala zhubnou cca 25kg bych mela hezkou postavicku jako drive, pomohla mi s tim až kamaradka co dela ve světě zdraví výživovou poradkyni

elusina
•
24. srp 2015

A kolik potrebujes ty? Kamradka k nim zase chodila pac nemohla pribrat a byla az nezdrave hubena

elusina
•
21. srp 2015

Pani no ty vypadaji dobre, mame je naplanovane na dnesni vecer si je udelat na grilecku, tak snad se nam povedou stejne tak dobre jak vypadaji na obrazku..🙂

elusina
•
27. črc 2015

To je pravda, miluji tez zeleninove salaty a take i polevky, ale i tak to chce nekdy neco teplejsiho a trochu vydatnejsiho.🙂 Treba dneska jsem na snidani mela livanecky, delela jsem si tu zdravejsi formu..🙂