Borelióza, zabrala antibiotika?

anag
25. dub 2018

Ahoj holky, prosím o zkušenosti. Syna boleli tři měsíce nožičky, nejprve jsme to přikládali tomu, že roste. Pak jsem znejištila a šli jsme na krev. Byla prokázana borelióza. Máte nějaké zkušenosti? Zabrali ATB napoprvé. Má je užívat tři týdny.
DÍky

olga_
25. dub 2018

@anag Fajn jsou tyto stránky: http://www.borelioza.cz/
ATB to zaléčí, borelie zůstává v těle napořád...

caverina
25. dub 2018

@anag ahoj...měla jsem boréliozu už jako dospělá...atb 2 krát po třech týdnech s asi 14 denní pauzou...pak jsem jestě rok chodila co 3 měsíce na kontrolní odběry...vše ok...

letadylkokane
25. dub 2018

@anag ahoj, mama ji chytla loni, lezela s tim mesic ve spitale, infekce sla do michy. Zalecneno, vazne nasledky nema. Prvotnim priznakem byla silna bolest zad, respektive patere, takze nez se zjistilo, kde je zakopanej pes, trvalo to. Dnes ji pri namaze zada boli, ale normalne funguje a jeste i pracuje na plnej uvaz.

anag
autor
25. dub 2018

Holky díky. Jsem z toho zmatená.

jana_toula
26. dub 2018

Zkus si najít informacenformace o tzv. plazmová ní. Je to něco na určitých frekvencích a ničí to parazity těle. Osobně to neznám, ale kamarádka tím tohle právě řešila. ATB to totiž opravdu jen zaleci, ale nevyléčí. Mezitím toto to v těle zlikviduje a ty si vyloučis močí.

anag
autor
26. dub 2018

@jana_toula
Děkuji. Pohledám. To zní zajímavě.

olga_
26. dub 2018

@jana_toula To mě taky zajímá. Kdybys měla nějaký kontakt, bližší info.

letadylkokane
26. dub 2018

@jana_toula jezisi kriste, holky, neblbnete. Vzdyt je to neskutecna kravina. Jeden rodinnej znamej se toho chytil, byl nemocnej (ALS, mel to same co Hawking i Gross), zenska v Brne mu nakecala, ze ma v tele parazity a tahala z nej akorat prachy. Pokud uz teda ma nekdo v tele opravdu parazity (napriklad tasemnice a jine cervy, dovezene casto z tropicke ciziny), tak je fakt neodstrani pomoci "plazmovani".
Myslete hlavou, nemate ji jen proto, aby vam neprselo do krku.

olga_
26. dub 2018

@letadylkokane Co to je za výlev? Hlavou myslím - nic o tom nevím, proto se ptám na bližší informace a pak si to sama vyhodnotím, ne? Kdejaké ženské z Brna bych prachy nenavalila a jsem dost inteligentní na to, abych poznala podvod. Proč hned takto, jako nejsem žádná citlivka, ale hlavu jako pokličku fakt nemám 😈.

letadylkokane
26. dub 2018

@olga_ Protoze uz jen to, ze nekdo povazuje metodu rozbijeni parazitu za pomoci frekvenci zajimavou, je proste hukot. Asi jako kdybych ti rekla, ze jsem cetla o tom, ze lze pomoci temne hmoty prestavet psa na kocku a ty bys vrhala svuj drahocenny cas na to, abys takovou volovinu overovala a resila, zda je to mozne. Proste nektery veci jsou blbost uz od nazvu 😃 Ale klidne, pocti si. A pozor, pani z Brna je na to v alternativnich kruzich nejvetsi odbornice, zadny becko 🙂)

http://www.centrumzdravibrno.cz/nase-nabidka/bi...

olga_
26. dub 2018

@letadylkokane Hele, já tomu věnovala 10 sekund čtení, aktivně nic vyhledávat nebudu, proto jsem se ptala na konkrétní odkaz/info. A pak bych se zeptala případně manžela, který má vystudovaný takový obor, že by mi za dalších pět sekund řekl, že je to hovadina, kterou se nemám zabývat. A na rozdíl od tebe by mi to řekl slušně.

metallico_mondo
26. dub 2018

dcera jí měla v létě ale díky fleku se to podchytilo v čas, antibiotika měla na 3 dýdny a naštěstí zabraly. Kontrolní odběry to potvrdily. Přeji pohodové uzdravení.
@anag

letadylkokane
26. dub 2018

@olga_ ja jsem zaprve nemluvila k tobe konkretne, ale globalne. A za druhe, nerekla jsem nic neslusneho, jen, ze hlava slouzi primarne k mysleni. Tot vse. Ber to jako glosu treba. A necil se 🙂

anag
autor
26. dub 2018

@metallico_mondo Díky. Snad to pomůže. Já jsem právě přemýšlela jestli nejsou vhodné nějaké bylinky na pročištění organismu nebo tak něco....

olga_
26. dub 2018

@letadylkokan Nemá smysl to dál rozebírat. To s pokličkou jsi zas tak globálně nepsala, ale neboj, myslím 😀. Beru to s nadhledem, třeba i proto, že mám hlavu primárně na myšlení. Máš tam ode mě ❤. Vlastně je prča, kolik jsme tím ztratily času 😂.

letadylkokane
26. dub 2018

@olga_ za srdicko dekuji 🙂 Mej se fajnove, hezky zbytek dne, jdeme bastit.

metallico_mondo
26. dub 2018

@anag tak to netuším ☹

jana_toula
27. dub 2018

@olga_ @ letadylkokan. Já jsem psala, že s tím osobní zkušenost nemám. Ale kamarádka napřed měla od klasické Mudr, že borelii má pak po čase a plazmovani, že už je v pořádku a už v sobě tohoto parazita nemá. A toto je pro mě průkazné. Každopádně ta kamarádka má vystudovanou vysokou školu a nemá na hlavě jitrnici 😉 Vím že strávila nad hledáním informací o této metodě hodně času. Jinak je možné, že paní z Brna je třeba nějaká šarlatánka, ale neznamená to, že jsou všichni šarlatáni. To je jako když bych řekla že zubař z horní dolní je k ničemu a už bych pak říkala o všech , že jsou k ničemu. Omlouvám se za překlepy, píšu v rychlosti. a z telefonu.

jana_toula
27. dub 2018

olga_ poptam se kamarádky na kontakt dám vědět 😉 pamatuji si jen, že to byla kombinace plazmovani a nějakých bylinných čajů.

letadylkokane
27. dub 2018

@jana_toula a) borelioza neni parazitarni onemocneni, nybrz bakterialni, takze opravdu nebylo co "plazmovat". b) vysoka skola neni zarukou selskeho rozumu a schopnosti rozpoznat bejkarny. c) tvoje kamaradka proste naletela sarlatanum, kteri tahaji prachy z nemocnych, neznalych a pomoc hledajicich lidi.
Ale to se stava, taky mam vysokou skolu a taky jsem jednou nalitla podvodnikovi. Proste chybka, no 🙂

letadylkokane
27. dub 2018

@jana_toula pani inzenyrka z Brna je tusim jednou z prukopnic teto pseudometody, tedy sarlatanu kralovna, neco jako guru v suknich. Jak rikam, zadny becko.
Fakt me prekvapuje, ze takovy pitomosti dokazete verit, ze ji dokazete obhajovat a jeste to tak sroubovane komparovat se zubnim lekarstvim, ktere se studuje sest let na medicine.
Ale coz, moje vyhozene penize to nebyly a nebudou...

jana_toula
28. dub 2018

@letadylkokane je to marný, je to marný, je to marný...😉 Kamarádka je vyléčená, Vy jste evidentně osobní zkušenost neměla, tak to prosím hned nezpochybňujte. Já také osobní zkušenost nemám, ale nemám důvod kamarádce nevěřit, kor když jí vyšly pak testy naprosto v pořádku. A i Mudr. nechápala, jak je to možné.
Každopádně mě mrzí, že se hned navážíte do někoho, koho vůbec neznáte. Že hned jste usoudila, že kamarádka nemá selský rozum atd. atd. Jinak příklad se zubním lékařstvím jsem uvedla právě proto, aby to trklo i Vás 😉 Neříkám, že jsem o této metodě sama přesvědčená, právě proto, že jsem se sama o to zatím vůbec nezajímala. Jen jsem uvedla zkušenost mé kamarádky, které od té doby nemá zdravotní problémy. Ale také hned alternativní metody nezatracuji. A až bude potřeba, budu si potřebné informace vyhledávat.

malinkaelinka
28. dub 2018

Já prodělala boreliozu před 4 lety. Nástup příznaků byl velice rychlý, na začátku června jsem měla 5 klíštat najednou a cca od začátku července přišla šílená únava a silná bolest kloubů. Únava tak strašná, že jsem usnula v práci při obsluhování zákazníka.... mazec.... ATB zabraly během pár dní, jen mi z nich bylo dost špatně (rozhozené trávení apod.), ale stačilo upravit stravu a bylo dobře. Po 14 dnech jsem byla OK a už na začátku září jsem absolvovala přechod Jeseníků a bylo mi fajn. Když se na to přijde brzo, většinou to dopadne dobře a za chvíli člověk o ničem neví 🙂