icon

Boulička na nožičce u novorozence, máte zkušenost?

malibu77
23. únor 2016

Dobrý večer maminky ,už jsem uplně zoufalá.Narodila se nám holčička a po porodu se ji oběvila boulička na nártu je taková fialovo/modrá.Řešit se to bude po šestinedělí.Zatím jen hlídáme jestli se nezvětšuje.Nemáte prosím někdo zkušenosti? ☹ Je to něco vážného nebo není?Doktorka říkala ,že to bude v pořádku .Děkuji za každou zkušenost maminky

malibu77
autor
23. únor 2016

.

hojda
23. únor 2016

hemangiom?

svija
23. únor 2016

@malibu77 - taky tipuju na hemangiom. Můj Martínek to měl skoro přes celý malíček u ruky, objevilo se to cca 14 dní po porodu. A dnes v první třídě tam má jen malé stopy, které vidí jen ten, kdo se podívá zblízka. Většinou to bývá jen kosmetická záležitost.

malibu77
autor
23. únor 2016

Doktorka mi tvrdi ,ze to neni .To si myslela ze zacatku

svija
24. únor 2016

@malibu77 - a co tipuje doktorka?

majvik
24. únor 2016

nemáš fotku? dcera taky měla takovou bouličku modrou na nožičce a doktorka nejdřív taky říkala že se jí to na hemangiom nezdá, že to je modřinka... nejdřiv to nemizelo, tak že nás s tím poslali na kožní a tam potvrdili že to je hemangoim. A teď v devíti měsících to je skoro pryč...

malibu77
autor
24. únor 2016
malibu77
autor
24. únor 2016

@svija prave ze nic.

majvik
24. únor 2016

@malibu77 mě to připadá dost podobné. tak jestli se to nezvětšuje, tak pár týdnů počkej a uvidí se co to bude dělat. nás tenkrát doktorka chtěla poslat i na nějaké vyšetření UTZ, ale nakonec k tomu nedošlo....

malibu77
autor
24. únor 2016

@majvik take mi to prijde stejne tak snad nam to take zmizi a neni to nebi to nic vazneho.Tvar je stejny .Tak pockam po 6ti nedeli.Dekuji moc za odpovedi