icon

Boulička pod kůží za krkem

mjk007
20. únor 2018

Dobry den, všimla jsem si u dcerky 10,5mes. že má za krkem malou bouličku, jako kuličku. Nesetkal jste se někdo u prcka s podobným problémem? Snad je to jen nejaka tukova bulka. Nevim jestli s tim honem letět k doktorovi, u nas ordinuje az za 2dny.

ladyhacek
•
20. únor 2018

@mjk007 nevím zda z fota půjde vidět. Máme také boulicku. Jsou to zvětšené zlasky bývá to po nemoci nebo když jsou děti často nemocné. Byli jsme raději u na vyšetření protože synovi nemizí ( ale bývá často nemocný) a je vše OK. Na vyšetření vás DR podle pokud je bulka 1cm.
A záleží zda je to ono.

mjk007
autor
•
20. únor 2018

Mame ji ve stejnych mistech ale dcera zatim jeste nemarodila.. Bolicku ma asi mensi, jde znát jen na dotek.

puresin
•
21. únor 2018

@mjk007 Moje deti to meli take a jsou to pry jen tukove kulicky, co se samy casem vstrebaji.

baris
•
21. únor 2018

@mjk007 moje starší dcera jí už má několik let. Tím, jak je hubená, tak je to na ní hodně vidět.

Dle Dr. to znamená, že tělo s něčím bojuje - ani to nemusíme vidět - má třeba záděr na ruce ...

Nepanikařila bych 😉 Mladší dcera to třeba vůbec nemá.

dupys87
•
21. únor 2018

Mam neco podobneho od detstvi (ale asi to vzniklo pozdeji nez 10 mes.). Nezvestuje se to,nemizi, tehdy to pediatricka nakonec nechala a nedala vyriznout- bud je to prej mizni uzlina nebo tukova bulka. Ale poslala me tehdy tusim na konzultaci nekam. Ja si to nechala zkontrolovat pred par mesici ultrazvukem-je to v mem pripade mizni uzlina, prej vypada normalne. K doktorovi bych zasla, at se to zkontroluje. Pokud nema horecku ci jine priznaky a obtize, neni asi nutno ihned, ale nechala bych to dr.zkouknout...

petule_1
•
22. únor 2018

Tu bouličku má malá taky přesně na stejném místě, vždycky se na to zapomeneme zeptat když jsme u dr..já trpěla jako malá na uzliny a i se mi to někdy vrací i teď když si nachladím krk..malé se to ale zmenšilo takže už skoro není vidět

lucie0777
•
22. únor 2018

Dobrý den,když mě bylo 8 měsíců tak jsem byla na plastické chirurgii a vyřízli mě to,měla jsem to u ucha ,chvilku byl klid a pak se mě to objevilo zase za uchem ,už je to 26 let a mam to tam pořád ,asi bych určitě zasla k doktorce pro jistotu ale myslím že to nic nebude.

mjk007
autor
•
23. únor 2018

Doktor rikal ze je to jen zvetsena uzlinka😉 to je pey normalni.. Brzy zmizí, rád i to budu hlídat 😊

lucie0777
•
24. únor 2018

@mjk007 to jsem ráda, že to nic není 🙂