icon

Celková anestezie u dětí

verunka199666
9. bře 2018

Dobry den, chci se zaptat decera 2roky ma byt vysetrana v motole v celkove narkoze kvuli trhani 5zoubku rostou ji dvoje zoubky nevite nikdo jak to probiha ? Mam stasny stach o malou bojim se aby jsem to psychicky zvladla bude neco potrebovat pyzamko nebo neco ? Nechaji si nas tam ? Pojedem tam skoro 70km. Za info jak to probiha moc predem moc dekuji.😏😊

leniczka23
9. bře 2018

S trhanim zoubku zkusenost nemam, ale s narkozou ano. Nejdriv dostane oblbovaci prasek na.pokoji.. po nem si nic nepamatuji, nelekej se bude fakt jak sjeta. Maxim furt maval rucickama a ze ma hodne prstu a ze tamhle leti domecek..😂 pak ti ji odvezou na sal. Tam.dostane celkovou narkozu do zily. Nevim.jak dlouho tam.bude, ale.to.ti reknou. Az ti ji privezou, bude zrejme plakat. Muze se az vztekat, muze brecet hodne, ale ty se neboj, ona si to nebude pamatovat. Bude jeste oblbla. Vetsina deti pak jeste usne a kdyz se pak vzbudi jsou uplne o.k. Ty se ji snaz kdyz tak jen utisit. 2h budete na pooperacnim. Pyzamko a zakladni hygienicke potreby urcite vezmi i kdyz si myslim ze vas jeste ten den pusti domu. Kdyz tak si tam zavolej jestli budete pres noc at si taky vezmes veci. Neboj se toho, oni se o vas postaraji, hlavne se snaz byt v klidu at to neprenes na ni. Vem.sebou tablet nebo neco at muzete koukat na pohadky. Nemas se ceho bat. Drzim palce at do date raz dva.

leniczka23
9. bře 2018

Jo a doporucuju vysvetlit ze jdete do nemocnice a co a jak. Pripravit ji na to. Ja syna ukecala na to, ze se povozi na jezdici posteli a tak.

verunka199666
autor
9. bře 2018

Moc dekuju hned jsem klidnejsi 😉😉 mala sice moc nebude rozumet kdyz ji budu vysvetlovat teprve ji budou 2 ale tablet vezmu urco myslim ze kdyz uvidi masa a medved bude ok 😂 jeste jednou dekuju

zerog
9. bře 2018

Nás byl na 26 měsících, po oblbovaku strašně vysmatej, že říkali, že byl ten den miláčkem sálu. Přímo na sál jsme nesměli, jen doprovodit k sálu, ale bylo mu to asi jedno v tu chvili. Prý inhaluji a pak až žila, aby to měly děti snazší říkali. Po probuzení skoro zbořil špitál, ale doktorů ani nemocnice se nebojí. Taky jsem mu předem řekla, co bude a ukazovala na tématické omalovance co nám dali na ARU.