icon

Červené fleky u syna. Jsou to neštovice?

werunka1990
28. zář 2025

Syn má už třetí den červený flíčky na čele na uchu na krku na ruce prosím poraďte

1pomnenka
•
28. zář 2025

Asi štípance, po 3 dnech už by jich měl vysetých daleko víc. Byly puchýřky nalité tekutinou? Na fotu to nevypadá.

zmrzlinka
•
28. zář 2025

Podle fotky ne.Hlavne kdyby to byli neštovice tak každý je ich víc a víc.

kristyn86
•
28. zář 2025

Podle fotky bych rekla,ze ne. Nezda se mi,ze by to vypadalo jako puchyrek s tekutinou. A myslim,ze po 3 dnech by jich uz mel hoodne.

werunka1990
autor
•
28. zář 2025
@kristyn86

Podle fotky bych rekla,ze ne. Nezda se mi,ze by to vypadalo jako puchyrek s tekutinou. A myslim,ze po 3 dnech by jich uz mel hoodne.

@kristyn86 právě ze měl jeden flíček a ted ma najednou další tri navíc . Ale dekuji snad to nebudou . Jsme citlivi na vse to by bylo veselo natož nechat si natřít

kristyn86
•
28. zář 2025
@werunka1990

@kristyn86 právě ze měl jeden flíček a ted ma najednou další tri navíc . Ale dekuji snad to nebudou . Jsme citlivi na vse to by bylo veselo natož nechat si natřít

@werunka1990 Tak uvidite. Moje deti byly za 3 dny uz jak dalmatini,fakt ty nestovice pribyvaly velkym tempem. A jinak potirat se nestovice vubec nemusi,dnes uz se to nedoporucuje. Staci davat treba fenistil kapky a pupinky nechat zit. Aapon se nezanicuji 😀

martt
•
29. zář 2025

@werunka1990 Uvidíte muj starší syn takhle prodělal neštovice mel jen cca 5 pupínků. Že to opravdu byli neštovice se pak potvrdilo z krve, kdyz se nechávala odebírat na protilátky.

janule0123
•
30. zář 2025

@werunka1990 spojte se s dětskou… dcera to měla víc průkazný než váš syn, přesto byla opatrná … vysypala se až 4 den .. kdyby si nebyla jistá a zůstalo to na pár pupíncích udělá za měsíc odběryna protilátky na neštovice ..