Čím mazat neštovice na genitáliích?
Ahoj, synovi včera vyskakaly neštovice.Každou minutou je jich vic a vic.Ma je úplňě všude Bohužel i na pindíkovi.Vim,ze tam se nema mazat pudrem.Ale bohuzel často pláče,že ho to boli.Nemate někdo nějakou radu,čim mazat či jak mu to ulehçit?Chystam se na hypermanganovou koupel.Děkuju moc
My jsme používali pěnu Pox clin. Když se uchová v lednici, tak parádně chladí. Bára měla neštovice taky úplně všude, chodila nahatá, vadilo jí i tričko. A Fenistil kapičky taky baštili.
znmá radila genciálkou jinak já dávála místo pudru (ten je občas) chladivý gel - neml přímo na pidíkovi-pupínek byl vedle a tam jsem tím gelem mazala > syn měl necelé 3 roky a vůbe cse nedrbal - řekla ajsem že když to bdue svědit namažeme gelem - a vše Ok 🙂
Jinak ty fenistil kapičky - dávala jsem halvně na noc
Všem vam moc děkuju.Dala jsem na tradice a pouzivám tekuty pudr,fenistil kapky na noc a keatke hypermanganove koupele.musim rict,ze ac jich mame fakt hodne,syn to zvlada v pohode a krasne se to hoji.Ješte čekam,kdy vyskáčou dceři a bude splněno.Mějte se

Nám doktorka doporučovala kapat Fenistil kapky a nebo Dithiaden. Nakonec u našich holomků to nebylo nutné, občas jsem ťupkala čajovníkovým olejem (Tea tree oil), někdo doporučuje levandulový.