Maminky prosím máte některá dítko s atopickým ekzemem? Mám18měsíční holčičku s atopickým ekzemem a potřebovala bych poradit nějakou mastičku,máme z kožní,ale nic moc žádný výsledek((( děkujuza rady
@dibelka7 Nedám dopustit na konopnou mast - díky ní jsem již 4 roky zcela bez kortikoidů! Napřed to trochu zhoršila, ale potom super. A jinak u malýho se asi ve 3 měsících objevil ekzém, namazala jsem párkrát vitaminovou mastí (dělají ji v některých lékárnách) a taky mu pomohla, má 9 měs. a ani flíček!
moc Vám děkuji)))právě konopnou mast jsem dnes koupila
@dibelka7 Doufám, že pomůže, tak jak mně. Já mám ekzém od svých 4 týdnů, fakt jsem mívala hrozný, hnisavý, rozpraskaný, zanícený, kolikrát jsem vůbec nemohla hýbat prsty, spolužáci se mě štítili... a když jsem otěhotněla, tak jsem dostala konopnou mast, teď ji už používám jen sem tam, když je nějaká krize (třeba v těhotenství, po porodu, když děti často umývám). A super. Promazávám ještě infadolanem. A kdo neví, že mám ekzém, tak ho vůbec nenajde 😵
@dibelka7 ahoj,masticku ti poradi,,kdekdo",(doufam se nikdo neurazi a nebude brat osobne)ale neni to jen o mazani,musi s evychytat vse-strava,prostredi atopika.........muzes se podivat na www.proalergiky.cz 😉
děkuji))ted zkoušíme tu mast z konopí tak uvidíme...
Sem začni psát odpověď...
Odešli
Zdravím, pošlu do IP prostředky, které mého syna vyléčily. Syn měl krvavá ložisky, suchou pokožku. Po několika měsících aplikace měl pokožku dobrou, nyní má krásnou dětskou pleť i pokožku, mažu jen jednou týdně. Stačilo speciální mýdlo, olej do koupele a krém z klíčků. Pošlu odkazy. Zkusila jsem to na radu kožní lékařky, kterou jsem navštívila po předepsání hromady léků a mastí s kortikoidy u jiné paní doktorky. Taky pomohlo nedávat exotické ovoce, to se synovi vždycky zhoršilo. Držím pěsti.